leharmanded
Femtopat
QP gayet güvenlidir.
Hocam sistem iyi mi yoksa daha iyi bir sistem toplanır mı?
QP gayet güvenlidir.
Hocam sistem iyi mi yoksa daha iyi bir sistem toplanır mı?
AMD kullanırım derseniz RTX 2060 seviyesinde güce sahip AMD ekran kartlı sistem toplayabilirim ancak NVIDIA kullanmak istiyorum derseniz QP superv2 sistemini öneririm, ekran kartı tercihi olarak 50 lira fazla vererek Gaming yerine Gaming X modelini alırsanız tadından yenmez.
Super V2 SSD işlemci ve ekran kartını değiştirdim hocam soğutması yeterli mi sizce hocam? Ve bu fiyata daha iyi bir sistem toplanır mı? Sistemi toplayıp mı yollatmak mantıklı yoksa kendim toplamam mı?
Dediğim gibi 6000 TL'ye AMD'li ekran kartlı sistem toplarsak daha iyi performans alırsınız NVIDIA istiyorum derseniz alabileceğiniz en iyi seçeneklerden birisi bu. Kasa 1 adet fan ile geliyor ek olarak 3 tane fan alabilirsiniz öne, eğer daha da bütçeniz varsa öne 3 adet üste 2 adet 120 mm ya da 140 mm fan takarsanız çok daha iyi sıcaklık değerleri alırsınız tek bir fan bu kasa için yetersiz, ek fan alınmalı.
Bu kadar para veriyorsunuz toplasınlar getirsinler uğraşmayınAnladım hocam ek fan sipariş edeceğim. Sistemi toplasinlar mi hocam yoksa ben mi toplayayım?
Bu kadar para veriyorsunuz toplasınlar getirsinler uğraşmayın.
Uğraşırım kendim toplarım diyorsanız alın ama QP Zaten sıfır parça gönderiyor, siz bilirsiniz.Hocam parçaların sıfır olduğunu görmek istiyorum![]()
Gerçekten toplayabilir misiniz?AMD kullanırım derseniz RTX 2060 seviyesinde güce sahip AMD ekran kartlı sistem toplayabilirim ancak NVIDIA kullanmak istiyorum derseniz QP superv2 sistemini öneririm, ekran kartı tercihi olarak 50 lira fazla vererek Gaming yerine Gaming X modelini alırsanız tadından yenmez.
Evet.Gerçekten toplayabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.