Neye göre daha iyi peki? Arctic ben neredeyse her yerde tavsiye edilen bir termal macun olduğu için tavsiye ettim. Siz ne için tavsiye ettiniz? Kişisel kullanım sonucu mu?
Aynı olduğunu söylemedim zaten. Ayrıca madem daha iyi bir macun niye bilinmiyor? Daha iyi olsa Arctic yerine her yerde o macun önerilirdi değil mi? Ayrıca şu w/mk değerine Mx-4 8,5 w/mk iken Zalman olan 8,3 w/mk demişsiniz ama ona bakarsanız Mx-4 olan daha iyi oluyor. Termal Macunda W/mK Değeri Yüksek mi İyi Düşük mü? bilmediğiniz şeyleri ya da bilseniz bile düzgün bir neden sunamadığınız şeyleri önermeyin lütfen.
Pahalı olanlar arasında bile Arctic`in güzel bir termal macun olduğunu anlatmak için. Tamam bakış açımı boşver sen karışma da Termal Macunda W/mK Değeri Yüksek mi İyi Düşük mü? yukarıda yazdığın şeye göre benim attığım termal macun senin attığın termal macundan daha iyi? Niye daha iyi bir termal macun olduğunu senin attığının açıkla düzgün bir şekilde tartışmayalım madem. Açıklayabilirsen tabi . Ve evet arkadaş istediğini alsın diyorsun. Tabii ki istediğini alacak ama buraya bilmediği için bize sormaya geliyor. Bilmeyen birine, böyle gelip bilgisizlikle bilinmeyen bir termal macun önerirsen ve arkadaş senin önerdiğini alıp parasına değmezse arkadaşa yazık olacak. O yüzden bilmiyorsan en azından araştırmanı yap bence. En azından benim gibi araştırarak öğrenirsin ve bu bakış açısıyla yaşıyorsanız yazık size dediğin bakış açılı kişiler tarafından ders verilmezsin.