Sizin, bizim yorumlarımıza üzgün attığınız için olabilir bence.@Lee Everett neden üzgün attın?
Sizin, bizim yorumlarımıza üzgün attığınız için olabilir bence.@Lee Everett neden üzgün attın?
Attığım ürün daha iyi olduğu için.
gerçekten üzgün attım diye üzgün atacak kadar zavallı mısın?
Peki niye kimse sizin önerdiğiniz ürünü tavsiye etmiyor madem daha iyiyse?Mx-4 mx-4 8,5 w/mk iken, Zalman stc-8 ise 8,3 w/mk.
Bilinmediği için olabilir mi? Ayrıca attığınız videodaki macun ile benim önerdiğim macun aynı değil.
Videoyu neden attın o zaman?Aynı olduğunu söylemedim zaten.
Bu bakış açısıyla yaşıyorsanız yazık size.[/ISPOILER]Ayrıca madem daha iyi bir macun niye bilinmiyor? Daha iyi olsa Arctic yerine her yerde o macun önerilirdi değil mi.
Pahalı olanlar arasında bile Arctic`in güzel bir termal macun olduğunu anlatmak için. Tamam bakış açımı boşver sen karışma da Termal Macunda W/mK Değeri Yüksek mi İyi Düşük mü? yukarıda yazdığın şeye göre benim attığım termal macun senin attığın termal macundan daha iyi? Niye daha iyi bir termal macun olduğunu senin attığının açıkla düzgün bir şekilde tartışmayalım madem. Açıklayabilirsen tabiVideoyu neden attın o zaman?
Bu bakış açısıyla yaşıyorsanız yazık size.[/ISPOILER]
Senle daha fazla tartışmayacağım. Arkadaş hangisini isterse onu alır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.