Merhaba. Benim sistemimde ekran kartı bozuk 6 ay kadar bir süredir ve tamir ettirip satmayı falan düşünüyorum. Ancak yeni bir ekran kartı almam lazım. Direkt kasa alacaktım aslında ama istediğim kasaların stoğu bitti ve her şeyin fiyatı bir anda tekrar yükseldi. Bu yüzden yeni bir ekran kartı alacağım. Tek başına internette baktım birazcık ama ne zaman RTX 3060'lı sistemlere baksam hepsinde R5 3600 var, hiç R5 3600X yok. Ben de düşündüm ki acaba şu anki sistemime taksam bir problem olur mu? Önceki ekran kartı bozuk olduğu için bunu takınca bu da bozulur mu diye içimde şüpheler var, şöyle sistemin anakart ekran kartı ve RAM'lerini yazayım, cevaplayabilirseniz çok güzel olur.
youtubedan videolar izledim 2k 4k bile oyun oynuyorlar full ayarlarda bu 3060 ve 3600 ile ben direk alsam 1660 ı çıkarıp 3060 ı taksam bir sorun olmaz o zaman 3600x ile stabil belki dahada iyi çalışırlar değilmi
Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB GDDR6 256 Bit LHR Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun