Sarp Ucer Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2019 #1 Ryzen 5 3600X işlemci alacağım overclock yaşmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.190 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 2 Ağustos 2019 #2 Oyuncu bir birey dedi: Ryzen 5 3600X işlemci alacağım overclock yaşmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anakartınız nedir? Fikir vermesi açısından bir kaç video bırakayım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Oyuncu bir birey dedi: Ryzen 5 3600X işlemci alacağım overclock yaşmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anakartınız nedir? Fikir vermesi açısından bir kaç video bırakayım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.246 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2019 #3 Stok soğutucu kullanacaksan hiç yapma daha iyi dostum. Anakart marka modelini belirt. Artı 0 Eksi
KS KS Sarp Ucer Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2019 #4 Shimada dedi: Stok soğutucu kullanacaksan hiç yapma daha iyi dostum. Anakart marka modelini belirt. Genişletmek için tıkla... Anakartım GIGABYTE B450M S2H AMD B450 Socket AM4 DDR4 3200MHz(O.C.) M.2 USB 3.1 Anakart Shimada dedi: Stok soğutucu kullanacaksan hiç yapma daha iyi dostum. Anakart marka modelini belirt. Genişletmek için tıkla... Birde stok soğutucu yerine sıvısoğutma kullanacağım Artı 0 Eksi
Shimada dedi: Stok soğutucu kullanacaksan hiç yapma daha iyi dostum. Anakart marka modelini belirt. Genişletmek için tıkla... Anakartım GIGABYTE B450M S2H AMD B450 Socket AM4 DDR4 3200MHz(O.C.) M.2 USB 3.1 Anakart Shimada dedi: Stok soğutucu kullanacaksan hiç yapma daha iyi dostum. Anakart marka modelini belirt. Genişletmek için tıkla... Birde stok soğutucu yerine sıvısoğutma kullanacağım
MUBAREK Kilopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2020 #5 Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. OC işlemini yaptınız mı ? Artı 0 Eksi
F first_fps Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 458 7 Mayıs 2020 #6 Yeni alınan r5 3600x direk oc yapılırsa garanti kapsamı dışında mı oluyor ? Artı 0 Eksi