Bitfenix Muisca ve Kioxia Exceria secip alinabilir. Ya da 2. elden RX6600 ve 5600 sistem toplanır ancak telefonda ve evde olmadigimdan baya zor olur. @EfeAkkaya
BitFenix muisca ve Kioxia Exceria secip alinabilir. Ya da 2. elden RX6600 ve 5600 sistem toplanır ancak telefonda ve evde olmadigimdan bayağı zor olur. @EfeAkkaya
BitFenix muisca ve Kioxia Exceria secip alinabilir. Ya da 2. elden RX6600 ve 5600 sistem toplanır ancak telefonda ve evde olmadigimdan bayağı zor olur. @EfeAkkaya
AMD ekran karti istemiyorsaniz ya eskiye gidip fazla para vereceksiniz ya da butce artiracaksiniz. Istememenizin sebebi de kulaktan dolma WattMan hatasi oldugunu dusunuyorum.
AMD ekran karti istemiyorsaniz ya eskiye gidip fazla para vereceksiniz ya da bütçe artiracaksiniz. Istememenizin sebebi de kulaktan dolma WattMan hatasi oldugunu dusunuyorum.
Hocam 8 GB ekran kartı VRAM yetmedi Forza 5 de sorhn yaşamaya başladım ama 12 GB olsaydı rahatlıkla oynardım bence sizin hava sirkülasyonunuz iyi ise gidin AMD alın bilindik model alın böyle absürt bir şey almayın ısınma sorunu falan çıkmasın.
Hocam 8 GB ekran kartı VRAM yetmedi Forza 5 de sorhn yaşamaya başladım ama 12 GB olsaydı rahatlıkla oynardım bence sizin hava sirkülasyonunuz iyi ise gidin AMD alın bilindik model alın böyle absürt bir şey almayın ısınma sorunu falan çıkmasın.