12-15 arası bütçem hocam.

Machete Dual | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

12-15 arası bütçem hocam.
BitFenix muisca ve Kioxia Exceria secip alinabilir. Ya da 2. elden RX6600 ve 5600 sistem toplanır ancak telefonda ve evde olmadigimdan bayağı zor olur. @EfeAkkaya![]()
Machete Dual | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
BitFenix muisca ve Kioxia Exceria secip alinabilir. Ya da 2. elden RX6600 ve 5600 sistem toplanır ancak telefonda ve evde olmadigimdan bayağı zor olur. @EfeAkkaya![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
AMD ekran karti istemiyorsaniz ya eskiye gidip fazla para vereceksiniz ya da butce artiracaksiniz. Istememenizin sebebi de kulaktan dolma WattMan hatasi oldugunu dusunuyorum.Hocam 2.el daha mantıklı olur ama AMD ekran kartı istemiyorum.
1660 la 2060 arasında çok fark var mı hocam.
AMD ekran karti istemiyorsaniz ya eskiye gidip fazla para vereceksiniz ya da bütçe artiracaksiniz. Istememenizin sebebi de kulaktan dolma WattMan hatasi oldugunu dusunuyorum.
Eski sistemimde AMD kullanıyordum WattMan sorunundan artık AMD'den soğudum hocam.
Hocam eski sistem ekran kartı nedir ben 3060 Ti aldım 6700XT almadığıma pişmanım diyebilirim AMD iyidir.
RX 580'di hocam siz neden pişman oldunuz.
Hocam 8 GB ekran kartı VRAM yetmedi Forza 5 de sorhn yaşamaya başladım ama 12 GB olsaydı rahatlıkla oynardım bence sizin hava sirkülasyonunuz iyi ise gidin AMD alın bilindik model alın böyle absürt bir şey almayın ısınma sorunu falan çıkmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.