Önemli değil ne demek, bir an şoka girdimEvet hocam M.2 ben yanlış yazmışım kusura bakma![]()
Şimdi anlayamadım ileriye dönük olarak kalmayacak mı Tomahawk Max? Genel itibariyle ileriye dönük olarak görmüştüm. Peki ileriye dönük olması için sisteme uygun olarak ne önerirsin?Sistem güzel. Anakart oladak B450 Tomahawk almana gerek yok. AMD, B450 anakartların Ryzen 4. nesil işlemcileri destekleyemeceğini söylüyor. Biz ileriye dönük olur diye Tomahawk öneriyorduk fakat 3600X gibi bir işlemciye MSI B450-A Pro Max, Gaming Plus Max, Asrock B450 Pro4 modelleri de fazlasıyla yeterli olur. Ayrıca seçtiğin belleklerin 3600MHz CL16 olanı Türkiye’de yok diye biliyorum, 3600MHz CL18 olmasın o? Bir de PSU’yu High Power Performance GD 750W yapmanı öneririm.
Ben Avrupada yaşıyorum. Burada CL16 olanları var. Ben Türkiye'de de var sanıyordum. Fiyatı 80 Euro şu anda 2x8 3600mhz CL16 ların.
Psu olarak high power Thermaltake den daha mı iyi? Ayrıca söylemiş olduğun marka burada yok. Başka daha iyi bir önerin var mı?
Son düzenleme: