Şuanlık işlemci soğutma alamam işlemci ısısı veya ekran kartı ısısında sorun yaşarmıyım 70 dereceyi geçmesin istiyorum. Kasaya baktığımda hava akışı çok güzel duruyor.
Sistemi kafamda kesinleştirdim işlemci soğutucusunu para biriktirip sonra alacağım.
Bu sistemi almayı düşünüyorum. Herkese yardımları için teşekkür ediyorum.
Belirtilen 2060S modeli hiç iyi bir model değil. Kart aşırı ısınıyor. Ayrıca forumda biri de fan ile alakalı sorunlar yaşadığı için o modeli önermiyorum. Bence 2060S yerine 2060 da olsa ROG almak daha mantıklı olur.
Belirtilen 2060S modeli hiç iyi bir model değil. Kart aşırı ısınıyor. Ayrıca forumda biri de fan ile alakalı sorunlar yaşadığı için o modeli önermiyorum. Bence 2060S yerine 2060 da olsa ROG almak daha mantıklı olur.
Varsa da göremedim. Neyse adam odanın sıcaklığını 38 derece demiş ayrıca egzoz fanın bulunmaması çok büyük bir eksi.
Bu videoda sıcaklık olarak 68 derece gösterilmiş yük altında..
Tamam model hakkında pek fikrim yok videoyu da seyretmedim ne koşulda yapıldı test,ama başka model bakılır o zaman fiyatın çok fazla değişeceğini sanmıyorum.