W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 18 Şubat 2024 #1 RAM XPG D30 2x8GB 3000 MHz SSD veya HDD modeli XPG SX8200 Pro 1TB Ekran kartı RTX 2070 Anakart TUF B450M-Pro İşlemci R5 3600X Daha önce yaşamazdım mavi ekran hatası. İlk defa bugün oldu. Rainbow Six: Siege'e girerken mavi ekran yedim. Nedeni nedir? Yardım olabilirseniz sevinirim. Sistemim: İşlemci: R5 3600X Ekran kartı: RTX 2070 8 GB RAM: XPG D30 2x8GB 3000 MHz Anakart: TUF B450M-PRO PSU: Gamepower 650W Depolama: SX8200 Pro 1TB Minidump dosyam: Dropbox www.dropbox.com
Daha önce yaşamazdım mavi ekran hatası. İlk defa bugün oldu. Rainbow Six: Siege'e girerken mavi ekran yedim. Nedeni nedir? Yardım olabilirseniz sevinirim. Sistemim: İşlemci: R5 3600X Ekran kartı: RTX 2070 8 GB RAM: XPG D30 2x8GB 3000 MHz Anakart: TUF B450M-PRO PSU: Gamepower 650W Depolama: SX8200 Pro 1TB Minidump dosyam: Dropbox www.dropbox.com
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 18 Şubat 2024 #2 Malwarebytes ve BattlEye yazılımı kaldır. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 18 Şubat 2024 #3 Spyhis dedi: Malwarebytes ve BattlEye yazılımı kaldır. Genişletmek için tıkla... BattEye, Rainbow Six Siege ile beraber inmişti yine de kaldırayım mı? Artı 0 Eksi
Spyhis dedi: Malwarebytes ve BattlEye yazılımı kaldır. Genişletmek için tıkla... BattEye, Rainbow Six Siege ile beraber inmişti yine de kaldırayım mı?
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 18 Şubat 2024 #4 Evet kaldırman gerekli. Windows tarafından engellenen sürücü listesine alındı . Microsoft recommended driver block rules View a list of recommended block rules to block vulnerable non-Microsoft drivers discovered by Microsoft and the security research community. learn.microsoft.com Artı 0 Eksi
Evet kaldırman gerekli. Windows tarafından engellenen sürücü listesine alındı . Microsoft recommended driver block rules View a list of recommended block rules to block vulnerable non-Microsoft drivers discovered by Microsoft and the security research community. learn.microsoft.com
KS KS W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 18 Şubat 2024 #5 Spyhis dedi: Evet kaldırman gerekli. Windows tarafından engellenen sürücü listesine alındı . Microsoft recommended driver block rules View a list of recommended block rules to block vulnerable non-Microsoft drivers discovered by Microsoft and the security research community. learn.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'ı kaldırdım ama BattlEye'ı nasıl kaldıracağımı bulamadım programlarda gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Spyhis dedi: Evet kaldırman gerekli. Windows tarafından engellenen sürücü listesine alındı . Microsoft recommended driver block rules View a list of recommended block rules to block vulnerable non-Microsoft drivers discovered by Microsoft and the security research community. learn.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'ı kaldırdım ama BattlEye'ı nasıl kaldıracağımı bulamadım programlarda gözükmüyor.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 18 Şubat 2024 #6 @w1B oyun içinde dosyalarda bulunması gerek. Artı 0 Eksi
KS KS W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 18 Şubat 2024 #7 Spyhis dedi: @w1B oyun içinde dosyalarda bulunması gerek. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sildim. Şuan oyuna mı gireyim yoksa dosya bütünlüğünü doğrula diyeyim mi? Spyhis dedi: @w1B oyun içinde dosyalarda bulunması gerek. Genişletmek için tıkla... Oyuna girmeyi denedim ama BattEye için failed dedi ve oyun açılmadı. Son düzenleme: 18 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Spyhis dedi: @w1B oyun içinde dosyalarda bulunması gerek. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sildim. Şuan oyuna mı gireyim yoksa dosya bütünlüğünü doğrula diyeyim mi? Spyhis dedi: @w1B oyun içinde dosyalarda bulunması gerek. Genişletmek için tıkla... Oyuna girmeyi denedim ama BattEye için failed dedi ve oyun açılmadı.
KS KS W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 18 Şubat 2024 #8 Malwarebytes ve BattlEye'i sildim. Sonrasında oyun dosya bütünlüğünü doğruladım düzeldi. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Malwarebytes ve BattlEye'i sildim. Sonrasında oyun dosya bütünlüğünü doğruladım düzeldi. Teşekkürler.