R5 3600X RTX 3080 için yeterli mi?

Jeus Wicked

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Şu anda sistemimde Gigabyte x570 Aorus Elite Anakart, 32 GB Ram ve R5 3600X mevcut. MSI'ın 32" 2k 165hz çift monitörünü kullanıyorum. Geçtiğimiz günlerde RTX 3070 almak için karar almıştım fakat, almışken en iyisini alayım dedim ve odağımı tekrardan 3080 serisine çevirdim. İleriki zamanda monitörleri 4k 144 hz e yükselteceğimden almışken en üst modelini alayım dedim. Sizce işlemci tarafından çok sıkıntı yaşar mıyım? RTX 3080 için Aorus Xtreme serisini önerir misiniz? Aşırı GIGABYTE fanlığı var :)

Hayır yetmez. Ben 3070 2K'da bile darboğaz yaşadım. Yeter diyen arkadaşa bakmayın. Bizzat kendim tecrübe ettim. Coğu oyunda darboğaz oluyor. 3070'de bile oluyor.
Hocam bende 3060 ti var R7 3700X ile darboğaz oluyor Gta falan oynarken. Ultra ayarlar 900p yeni monitör almadım daha deneyemedim 1080p veya 2k çözünürlükleri.

Ekranın 32 inç olması ayrıca çift olarak kullanıyor olmam ve curved olması biraz olsun etki etmez mi? Yani işlemciyide değişebilirim r7 ile ama değişmeden kullanamazsın mı diyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı