R5 3600X RX 5700 XT Sistem Açılmıyor

Ege Altun

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarı açtığımda böyle bir LED yanıyor onun altında CPU yazıyor normal bir şekilde kapatmıştım şimdi böyle oldu görüntü, BIOS hiçbir şey gelmiyor ekrana yardımlarınız için teşekkürler düzenleme: Reset tuşuna basınca resetlenmiyor açma tuşuna basılı tutunca kapatabiliyorum sistem özelliklerim: Ryzen 3600X RX 5700 XT ekran akrtı HyperX SSD 750 Watt Aerocool anakart Tomahawk Max, 15ine yetiştirme gereken ödevim var ağlamak üzereyim.

Dosya Ekleri

• IMG_20200514_031200.jpg
    IMG_20200514_031200.jpg
    861,7 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Ya siz hariksanız gecenin bu saatinde bir üniversite öğrencisinin 1 yılını kurtardınız Allah razı olsun. Ekran kartı çıkarınca VGA kedi yandığı için bir de takıyım deniyim dedim ekran kartını yine takıp çalıştırdım oldu çok teşekkürler sağ olun.

Aynen bunu denedim ve oldu bu saatte yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim mutluluktan uçuyorum 😂. Allah razı olsun.
Çözüm bulduysanız ne mutlu bana. Sağlıcalıkla kullanın hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı