R5 3600X - RX 6600 XT sistemde oyunlarda anlık takılmalar

@Serhat Öndeş belki Youtube'daki B550 kıyaslamalarında performansı hakkında bilgi vardır. S2H de öyle iyi bir anakart değildi aslında, sendeki MSI en kötülerden olduğu için iyi gelmiş olmalı. OC yapmayacaksan VRM'in önemli olacağını zannetmiyorum. Şahsen Bazooka tercih ederdim fakat MSI istemediğin için DS3H attım.

İkisine bakacağım hocam çok teşekkürler. MSI korkutuyor nedense ama bazooka modeli baya iyi duruyor yapı anlamında.

@Serhat Öndeş Bazooka iyidir, Mortar iyidir, kendi kullandığım B550-A Pro modeli iyidir. İndirim falan takip edilirse onlara da bakılabilir.

Mesela B550M-A Pro çöptür MSI kanadında, alınmaz.
Tekrar teşekkürler hocam son sorum harici diski ayırmadan önce bu takılmalar olmuyordu, birimi küçültüp 2 farklı disk haline getirdikten sonra böyle oldu, sorun bundan kaynaklı olma ihtimali nedir? Ayrıca HDD ve harici HDD 5 yıldır bende ömrü bitmiş midir?

Son durum nedir, merak ettim.
Şuan herhangi bir sorun yok hocam, belirtmeyi unutmuşum. CSGO'da arada donuyor ama MS ile ilgili gibi duruyor tam emin olamadım.

@kino Hocam, MSI B550-A Pro modelini 750TL alacağım değer mi? Uzun kullanımda üzer mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…