Herkese merhabalar,
Dün itibari ile oyun çıktıktan sonra defalarca bu konunun açıldığının farkındayım fakat yeterli bilgi toplayamadığım için tekrar konuyu gün yüzüne getirmek durumundayım. Sistemimin en yetersiz elemanı ekran kartım. Yeterli olmadığını söyleyende oldu yetebileceğini söyleyende fakat emin olmadan satın almak istemiyorum bilgisayarımın özellikleri şu şekilde:
RX 550 ile CBP'de Low'da bile 25-30 FPS almanız imkansız. Zaten sistem aşırı dengesiz olmuş. Anakart ve işlemciyi değiştirin, geriye kalan parayla ekran kartı alın.
Ya da direk bütçenizi söyleyin ben size toplayayim. @Mujo Corhamzic
RX 550 ile Cbp'de Low'da bile 25-30 FPS almanız imkansız. Zaten sistem aşırı dengesiz olmuş. Anakart ve işlemciyi değiştirin, geriye kalan parayla ekran kartı alın.
Anakart veya işlemciyi değiştirme gibi bir niyetim yok aslında sistemi bu şekilde toplamamın önceliği müzik prodüksiyonu ile uğraşıyor olmam oyun oynamak 2. veya 3. sırada geliyor o yüzden ekran kartımı olabildiğince düşük tutup işlemci ve anakart ı yükseltmeye çalıştım. Yinede bir merak doğrusu Cyberpunk insanı çekiyor.
RX 550 ile CBP'de Low'da bile 25-30 FPS almanız imkansız. Zaten sistem aşırı dengesiz olmuş. Anakart ve işlemciyi değiştirin, geriye kalan parayla ekran kartı alın.