R5 3600X sistem için PSU önerisi

Marco polo

Decapat

Sadece 2 markadan güç kaynağı almak istiyorum, ileride 3060 Ti ya da 3060 alacağım.

Şu anki sistem: 1660S, AMD Ryzen 5 3600X, B450 PRO M.2 Max, 2 TB HDD, 240 SSD, 16 GB RAM.

Bir de Bronze olanların farkı ne, çok fazla masraf etmek istemiyorum 560 TL olan 700+80 olanı almak istiyorum ama o Bronze değil, Bronze bayağı fark sağlar derseniz Bronze alacağım.

Son olarak fiyatlar uygun mudur sizce? Daha uygunu varsa lütfen paylaşın benimle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bronz la arasında çok fark yok. Önemli olan 80+ olması, 80+ olmayanla 80+ olan çok farkeder ama. Cooler Master MWE modellerinde fan sorunu var o yüzden V2 sürümünü ürettiler. MWE alacaksan V2 al,ama V2 ile fan sorununu ne derece çözmüşlerdir bilmiyorum. Ben şu an TR2s kullanıyorum, uzun saatler(günde yaklaşık 14 saat) oyun oynuyorum sadece aşırı yük altındayken(örneğin Apex Legends bütün ayarlar Ultra'da) bazen biraz Coil Whine yapıyor onun dışında sorunu yok.

Bronz la arasında çok fark yok. Önemli olan 80+ olması, 80+ olmayanla 80+ olan çok farkeder ama. Cooler Master MWE modellerinde fan sorunu var o yüzden V2 sürümünü ürettiler. MWE alacaksan V2 al, ama V2 ile fan sorununu ne derece çözmüşlerdir bilmiyorum. Ben şu an TR2s kullanıyorum, uzun saatler(günde yaklaşık 14 saat) oyun oynuyorum sadece aşırı yük altındayken(örneğin Apex Legends bütün ayarlar Ultra'da) bazen biraz Coil Whine yapıyor onun dışında sorunu yok.

Coil Whine nedir acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı