R5 3600X sistem siyah ekran

Makaleler
20
"Dırrr" sesi duyuyorum karşımda bir siyah ekran ve PC yeniden başlıyor.
5-6 defa yaşamışımdır. WattMan hatası değil Radeon sekmesinde bir şey yok. Tam çözemedim sorunu.
Daha detaylı bir bilgi vermek gelmiyor aklıma. bir şey unutuysam affola.
Sıcaklık değerlerinde sorun yok. Witcher 3'ü bir açayım dedim gene gitti. Yani sıcaklık ile alakası yok.
Çok sık yaşamıyorum aslında. Çok oyun oynamadığımdan olsa gerek.

Ekrn kartı sürücü sürümüm: 20.10.1

CPU: Ryzen 5 3600X.
GPU: RX 5600XT ASUS TUF 3 Evo.
RAM: XPG 8x2 3000MHz.
Anakart: B450M Dragon.
PSU: Power Boost'un bir şeyi işte. (Değiştireceğim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumda 20.10.1'e sıkıntılı diyen çok kişi var, güncellemeden sonra mı oldu?

Ben de aynı elran kartını kullanıyorum önceki güncellemeyi yaptığımdan beri arada bir görüntü 1 saniyeliğine siyah oluyordu bu güncellemeyle düzeldi. Önceki güncellemede sıkıntı vardı.

PSU kaynaklı büyük ihtimalle.

Hocam sizin gibi birinden öyle bir PSU beklemezdim. Ya ondan kaynaklı ya da malum AMD sürücüleri.
C4 PSU kaynaklı olabilir mi?
Bence çok zorlamamak lazım.
%100 PSU'dan kaynaklı diyebilir miyiz?
Arkadaşlar bana sinirlenmeyin PSU'yu beni 1 ay idare etsin diye aldım. PSU kaybaklı olması işime gelir değiştireceğim.

@Haruki Murakami bütçem yoktu 1 aylık aldım 2 aydır kullanıyorum en kısa zamanda değiştireceğim. PSU'lar hakkında bir rehberim bile var biliyorum kötü olduğunu. 9 kesinti gördü

PSU hala iyi dayanıyor.
PSU: Power Boost'un bir şeyi işte. (Değiştireceğim)
Azcık okuyun be!
Yazmışım değiştireceğim diye.
Teşekkürler PSU değişimi sonrası durumu bildireceğim.
Forumda 20.10.1'e sıkıntılı diyen çok kişi var, güncellemeden sonra mı oldu?
Aslında başka sürümlerde de mevcuttu ama 20.9.2 de sorun yaşadığımı sanmıyorum. Ben PSU'dan çok sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü PSU 20 W verdiği halde şu sorunu yaşadım. Sorunun AMD sürücüleri olduğunu düşünüyorum.

O zaman bir önceki sürüme dönün bakalım sorunlarınız çözülecek mi. (Umarım çözülür)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…