R5 3600X Sistemde bilgisayar açılırken kapanıp tekrar açılıyor

Mdgoz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni topladığım kasada böyle bir sorun var. Kasanın power tuşuna bastıktan sonra ASUS ekranında tekrar kapanıp açılıyor. Bunun dışında bir sorun yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Ekran kartına 1 saat furmark testi yaptım, bir sorunla karşılaşmadım. Ekran kartından emin gibiyim ama RAM'lardan mi yoksa anakart mı bilemiyorum.

•Ryzen 5 3600X
•ASUS ROG STRİX RTX 2060 Ekran Kartı
•1 TB Samsung 970 Evo Plus M.2 SSD
•ASUS PRİME X570 PRO Anakart
•Seasonic Focus Plus 850W +80 Gold
•G.Skill 16 GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3200 MHz RAM
•Corsair Delta Spec 06 Kasa
Yardımcı olabilecek kimse yok mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni topladığım kasada böyle bir sorun var. Kasanın power tuşuna bastıktan sonra ASUS ekranında tekrar kapanıp açılıyor. Bunun dışında bir sorun yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Ekran kartına 1 saat funmark testi yaptım, bir sorunla karşılaşmadım. Ekran kartından emin gibiyim ama RAM'lardan mi yoksa anakart mı bilemiyorum.

•Ryzen 5 3600X
•ASUS ROG STRİX RTX 2060 Ekran Kartı
•1 TB Samsung 970 Evo Plus M.2 SSD
•ASUS PRİME X570 PRO Anakart
•Seasonic Focus Plus 850W +80 Gold
•G.Skill 16 GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3200 MHz RAM
•Corsair Delta Spec 06 Kasa
Yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
RAM'lerin seri koduna bakarak Anakart'ın sitesinde uyumlu değil mi diye kontrol edebilir misiniz?

Aynı sorun bende de mevcut.
Ryzen 3600x
Asus crosshair hero x370
G. Skill 3000 (2x8) mhz x serisi ramlar

Power tuşuna basıyorum açılıyor 5 saniye geçmeden kapanıp tekrar açılıyor. Sorunu en son bios yazılımı bile çözmedi. Neden olduğunu bilen var ise yardımcı olabilirmi?

Aynı sorun bende de mevcut.
Ryzen 3600x
Asus crosshair hero x370
G. Skill 3000 (2x8) mhz x serisi ramlar

Power tuşuna basıyorum açılıyor 5 saniye geçmeden kapanıp tekrar açılıyor. Sorunu en son bios yazılımı bile çözmedi. Neden olduğunu bilen var ise yardımcı olabilirmi?
Kardeşim sorunu buldum. Hızlı başlat seçeniğini kapat. Sorun düzelecektir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı