Başka oyunlarda olmuyorsa çok da kasma bence, 75 FPS Warzone'da sistemin için kötü bir değer ancak oynanabilir yine de. En azından Valorant'ta FPS değerlerin normaldir diye umuyorum. Bu arada Warzone'da FPS 75'e sınırlı değildir umarım, böyle basit bir hataya düşmeyelim
Başka oyunlarda olmuyorsa çok da kasma bence, 75 FPS Warzone'da sistemin için kötü bir değer ancak oynanabilir yine de. En azından Valorant'ta FPS değerlerin normaldir diye umuyorum.
Anakartla alakalı olduğunu kim söyledi? Sanmıyorum, şöyle olabilir belki işlemcinin GHz'i bir değerde sınırlanmış olabilir. Arkada oyun açıkken görev yöneticisinden işlemci GHz'ine bakabilir misin? Eğer normalin epey bir altındaysa güç seçeneğini yüksek performansa veya nihai performansa almayı deneyebilirsin.
R5 3600X RTX 2070 Super'i rahat besler. Bende de o işlemci var, RTX 3060 Ti ile kullanıyorum besliyor. Ekran görüntüsüne baktığımda GPU kullanımı düşük fakat işlemci kullanım yüzdesi de düşük bence oyundan kaynaklı. Diğer oyunlarda durum nasıl? Bir de arka planda başka uygulamalar çalışıyor mu?
Anakartla alakalı olduğunu kim söyledi? Sanmıyorum, şöyle olabilir belki işlemcinin GHz'i bir değerde sınırlanmış olabilir. Arkada oyun açıkken görev yöneticisinden işlemci GHz'ine bakabilir misin? Eğer normalin epey bir altındaysa güç seçeneğini yüksek performansa veya nihai performansa almayı deneyebilirsin.
R5 3600X RTX 2070 Super'i rahat besler. Bende de o işlemci var, RTX 3060 Ti ile kullanıyorum besliyor. Ekran görüntüsüne baktığımda GPU kullanımı düşük fakat işlemci kullanım yüzdesi de düşük bence oyundan kaynaklı. Diğer oyunlarda durum nasıl? Bir de arka planda başka uygulamalar çalışıyor mu?
Arama kutusuna MSConfig yaz. Başlangıçta senin göremediğin uygulamaları çalıştırıyor olabilir bilgisayar. Bunun dışında dediğim gibi diğer oyunlara da bakman gerek tek bir oyun ile anlayamayız.