R5 3600X sistemde FPS düşüşü

sakuraiden

Megapat
Yer
Serez
Bugün sistem topladım; işlemcim R5 3600X, ekran kartım da RX 570, RAM'ler 8x2 3600MHz fakat ekran kartı ve işlemci ısınmıyor ve darboğaz sorunum yok. Windows 256 GB M.2 SSD'ye kurulu fakat denemek için kurduğum 2-3 oyunu eski dizüstü bilgisayarımdan çıkardığım 2.5" HDD'ye kurdum. Oyunlarda ara ara FPS düşmesi yaşıyorum. Bunun nedeni 2.5" HDD'ye oyunları kurmuş olmam mı? Açıkçası pek kaliteli bir HDD denemez yazma hızı vs. Eğer sebebi buysa ya 500 GB 2.5" SSD alacağım ya da 2 TB kaliteli bir 3.5" HDD.

Bende de R5 3600X 1660 Super, SSD, 16 GB RAM var, Metro Exodus Ultra+RTX on da kasanın yan camında ve ust izgarasında sıcaklık rahat hissediliyor normal midir?

Hocam 1660 Super'de nasıl RTX açabiliyorsunuz?

Ayarlarda var hocam desteğide var herkes soruyor nedense en sonunda kartı kontrol edeceğim acaba yanlış mı aldım diye
Ayarlarda var hocam desteğide var herkes soruyor nedense en sonunda kartı kontrol edeceğim acaba yanlış mı aldım diye

RT cekirdegi yerine dxr Ray Tracing ile gerçekleştiriyormuş ama sıcaklık dışında bir sorun görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…