R5 3600X sisteme ekran kartı tavsiyesi

Ayrıca AMD yazılim olarak NVIDIA'nın bayağı gerisinde.

FSR 2.0 mı DLSS'den geri? Azıcık test videoları izle anlarsın. @kino 1 yıldır 6600 XT kullanıyor ve memnun. İşlemci değişimi çok saçma diyen biriyle daha fazla tartışmayacağım. 5700 XT al diyor şaka gibi ya.

Tamam en iyi bilen sensin kanka.

En iyi bilen değilim. Mantıklı düşünenim. Bir argümanın varsa gel söyle. Ben sana gösterdim.

Bütçeyle iyi bir sıvi soğutma ile OC yapılabilir R5 3600X 4.4 GHz'e çıkabiliyor.

Bu devirde hala i3 4.nesil kullanan varken eldeki işlemci hala yeterliyken daha iyi ekran karti almaktansa işlemciye gore ekran kartından yanayım.

Bir de bütçe var diye hepsini harcamak zorunda mısın?

Hocam ROG 6600XT ve R5 5600 almayı dusunuyorum. Yanina bir de HDD alacagim. M.2'nin depolamasi artik yetersiz geliyor.

Bütçeyle iyi bir sıvi soğutma ile OC yapılabilir R5 3600X 4.4 GHz'e çıkabiliyor.

Bu devirde hala i3 4.nesil kullanan varken eldeki işlemci hala yeterliyken daha iyi ekran karti almaktansa işlemciye gore ekran kartından yanayım.

Onun yerine 5600 alıp. Arctic Duo Freezer 34 ile OC yapmaya be dersin?

Hocam ROG 6600XT ve R5 5600 almayı dusunuyorum. Yanina bir de HDD alacagim. M.2'nin depolamasi artik yetersiz geliyor.

Gereksiz masraf. Sırf ROG diye o kadar vermeyin. 6600 XT ve 6700 XT arasında bariz bir fark var. ASUS Dual alabilirsiniz soğutması üzmez.

Gereksiz masraf. Sırf ROG diye o kadar vermeyin. 6600 XT ve 6700 XT arasında bariz bir fark var. ASUS Dual alabilirsiniz soğutması üzmez.

Ben kendi düşüncelerimi aktardım lakin konu sahibi almak istiyorsa kendisi bilir bir de HDD'ler artik bir iş yapmıyor cok iyi PC'lerde bile takilmalara tol açıyorlar yükleme sureleride cabası SATA SSD alırsaniz daha iyi olur.

6600 XT'nin ROG nodelini 9.000'e bulabilirken Dual'i 15.000'den asagida fiyat yok Akakçe'de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı