R5 3600X sisteme GPU ve monitör tavsiyesi

UmutPerk

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımdaki ekran kartını ve ayrıca monitörümü değiştirmek istiyorum aslında daha önceden yapmak istiyordum ama elimde çok para yoktu, şimdilerde biraz toparlayabildim fakat bütün her şeyin fiyatı uçmuş bu sefer de. Ben 5700XT almayı düşünüyordum 3700'e falan ve yanına da 144 Hz 1 ms bir monitör alacaktım 1600 TL civarına fakat şimdi hem piyasadan uzak kaldım hem de biraz yardıma ihtiyacım var. Şu an elimdeki ekran kartı MSI 1050 Ti Gaming Twin Forza. Açıkçası ekran kartı için 4000 lirayı, monitör içinse 2000 lirayı geçebileceğimi düşünmüyorum. Bu yeni parçaları aldığımda Cyberpunk gibi oyunları rahat bir şekilde oynamak istiyorum açıkçası. Bu arada diğer parçalarım, MSI B350M GAMING PRO anakart, 16 GB 3000 MHz RAM, Ryzen 5 3600X işlemci.

4000 TL altına alabileceğin en iyi ekran kartı 2060 veya 5600XT olacaktır ben 2060'ı öneririm.

Monitör olarak bunu önerebilirim.

4000 TL altına alabileceğin en iyi ekran kartı 2060 veya 5600XT olacaktır ben 2060'ı öneririm.

2060 bu kadar pahalı değildi sanki yoksa hafızam beni yanıltıyor mu? Tamam kur belli fakat yeni ekran kartları da çıkmışken en azından fiyatı sabit kalır diye ummuştum. Monitörü çok beğendim büyük ihtimalle o olur. 2060'ı tercih etme nedeninizi kısaca açıklayabilir misiniz acaba ve biraz daha ucuza olanı varsa tercih edilmeli midir? Bu arada monitör de sadece n11'de o kadar ucuz bu monitörün de fiyatı epey artmış diğer sitelerde.

2060 bu kadar pahalı değildi sanki yoksa hafızam beni yanıltıyor mu? Tamam kur belli fakat yeni ekran kartları da çıkmışken en azından fiyatı sabit kalır diye ummuştum. Monitörü çok beğendim büyük ihtimalle o olur. 2060'ı tercih etme nedeninizi kısaca açıklayabilir misiniz acaba ve biraz daha ucuza olanı varsa tercih edilmeli midir?
Super modelini almayacaksınız 2060 tavsiye etmem şahsen. RX5600XT bakabilirsiniz.

Hocam o monitörde ölü piksel var.

Hocam o monitörde ölü piksel var.

Evet attığım linktekinin ucuz olma sebebi ölü pikseli olmasıymış. Alttaki linkten bakabilirsiniz.

Super modelini almayacaksınız 2060 tavsiye etmem şahsen. RX 5600XT bakabilirsiniz.

5600XT oyunlarda 1-2 FPS önde ama ben yine de RTX 2060 öneririm hem 3 fanlı modeli attım bütçeyi düşürmek isterseniz 2 fanlıda bakabilirsiniz. Ayrıca 5600XT 3000 4000 arasına var.
Şimdi baktım monitörün ucuz olma sebebi ölü pikseli olmasıymış attığım linkten almayın.

Bunu alabilirsiniz.

Evet attığım linktekinin ucuz olma sebebi ölü pikseli olmasıymış. Alttaki linkten bakabilirsiniz.

5600XT oyunlarda 1-2 FPS önde ama ben yine de RTX 2060 öneririm hem 3 fanlı modeli attım bütçeyi düşürmek isterseniz 2 fanlıda bakabilirsiniz. Ayrıca 5600XT 3000 4000 arasına var.
Şimdi baktım monitörün ucuz olma sebebi ölü pikseli olmasıymış attığım linkten almayın.

Bunu alabilirsiniz.

1-2 FPS fark var ise sadece ben de 2060'ı tercih ederim doğrusu. Cyberpunk gibi oyunlarda nasıl performans alırım sizce? Yani ben son model oyunları rahat oynamak istiyorum açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı