Çözüldü R5 3600X ve 1080 sistemde High Sierra direkt Boot olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fuathan

Decapat
  • AMD Ryzen 3600X
  • GTX 1080
  • 16 GB XPG 3000 MHz RAM
  • ASUS TUF B450M-PLUS
Şimdi öncelikle High Sierra kurulumunu UEFI olarak başarıyla tamamladım ve USB olmadan Boot edebiliyorum ama edebiliyorum derken, Clover ön yükleyicisinden ayarlara girip Ryzen Config dosyasını seçip daha sonrada NVIDIA Web Driver'ını seçtikten sonra Boot edebiliyorum, Recep reis hiç bunları yapmadan direkt Boot edebiliyor. Nerede eksiklik yapıyorum veya nerede yanlışım var? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mount et, Clover'da config.plist'ini aç. Boot kısmında Boot Arguments yerine ek olarak şunu yaz:
nvda_drv=1 Kaydettikten sonra kullandığın Ryzen harici tüm configleri sil, Ryzen'ın adını config olarak değiştir.
Mount et, Clover'da config.plist'ini aç. Boot kısmında Boot Arguments yerine ek olarak şunu yaz:
nvda_drv=1 Kaydettikten sonra kullandığın Ryzen harici tüm configleri sil, Ryzen'ın adını config olarak değiştir.
İşe yaradı 😄 Başarılı kurulum gerçekleşmiş oldu. Hem Windows 10, hem de High Sierra kullanabiliyorum. Hocam, çok teşekkür ederim 👏
Hocam çözülen konuya yazıyorum fakat bugün bir şey oldu youtube veya facebookta herhangi bir yerde video izlemeye başlayacağım zaman videolar donuyor bazen 8x hızlandırmışım gibi hızlı hızlı gidiyor sonra donuyor neden oluyor bu her sorunu çözdüm bir bunu çözemedim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı