R5 3600X ve 1660S sisteme PSU önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşıma PSU gerekiyor. Ben kendi kullandığım PSU'dan memnunum ama arkadaşıma önermeden önce buradan bir onay alayım dedim :D.

Öncelikle kullandığım ürün bu:

Arkadaşımın sistemi:
-1660 Super
-Ryzen 5 3600X

Arkadaşım çok fazla oyun oynayan birisi, ekran kartını kullanabildiği kadar kullanır yani :D Ben o kadar yoğun oynamadığım için kullandığım PSU'nun bir sıkıntısını görmedim ama uzun süre, fazla yük altında sıkıntı çıkartır mı bilemediğimden bir sorayım dedim.

Arkadaşım 600 liralık bir ürün bakıyordu ben de 100 lira daha ver Gold sertifikalı al dedim. Yani aslında Gold olmayacaksa 600-700, Gold olacaksa 700-800 lira bütçe ayırmış oldu. Sizlerden yukarıda attığım ürün iyi midir, yoksa o iyi değil bunu al diyebileceğiniz ürünler var mıdır bunu öğrenmek için bu konuyu açtım.
@RPM Ben senin konularından görüp almıştım yukarıda bulunan PSU'yu, belki daha iyisi çıkmıştır veya bir sıkıntısı çıkmıştır diye senin de yorumunu duymak isterim :).

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kullandığım ürün bu:
Aynı ürünün 750W olanını kullanıyorum, gayet iyi.

Aynı ürünün 750W olanını kullanıyorum, gayet iyi.

Bende çok memnunum ama açık konuşmak gerekirse PSU'dan çok anlamam, ben buralarda gördüğüm tavsiyeler ile gidip aldım fakat belki daha iyisi çıkmıştır (malum bazen çıkan yeni parça eskilerden çok daha iyi oluyor), belki kullanan başka insanlar bir problemle karşılaşmıştır diye sorayım dedim :).

High Power kullandım sadece ısınıyor sanırsam onun dışında iyi. Ben 85 verimli modeli kullandım belki de ondan ısınıyordu.

Hala kullanıyor musunuz peki? Bir de kullandığınız ürünün linkini atabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı