Daha iyisini topluyorum, birazdan mesajı düzenleyip parçaları ekleyeceğim (baştan söylüyorum berbat olmuş bu arada)
Kasa değiştirilmeli ve sistemde PSU yok.
Toplanır ancak parçalar çok yüksek modelli ve gereksiz kalitede.
2060 Gaming Z yerine Galax alarak sadece 1K düşüş yapabilirsiniz.
RAM'ler de keza öyle, 279TL'ye Gaming Gecesi'nden güzel bir 3200MHz RAM alabilirsiniz. 2x8 RAM'e 1.2K verilmez.
970 Evo biraz pahalı, daha düşük model bir M.2 tercih edilebilir. (Eğer sadece oyun oynuyorsanız bu dediğim geçerli.)
Anakart olarak B550 serisi bir anakart almanızı tavsiye ederim. 100-200 bir şey oynar zaten.
Aldığınız kasa çok kötü, 900TL vermem.
Son olarak, PSU yok.
Galax, Inno3D, Zotac gibi kartlar en az Asus ve MSI kadar kalitelidir.Nesi berbat anlamadım. Gerçi uzun zamandır ilgili değilim ama berbatta değil
Markalardan dolayı kaynaklanan pahalılığın olmasının farkındayım fakat sadece oyun için almıyorum. Uzun yıllardır bilgisayar parçalarıyla alakalı olmadığımdan diğer markalara da güvenim olmadığı için onları tercih etmedim. Aldığımda bilgisayar parçaların başına gelecek herhangi bir sorunda kalitesiz servislerle uğraşmak istemem diye de bu markaları tercih etmiş olabilirim.
Hocam görselde gözükmüyor PSU olduğu ayrıca böyle bir sisteme Frisby marka kasa ve PSU alınmamalı onun dışında kötü değil o kadar da.Nesi berbat anlamadım. Gerçi uzun zamandır ilgili değilim ama berbatta değildir abartmamak gerekir
Kasa içinde 650 var.
Markalardan dolayı kaynaklanan pahalılığın olmasının farkındayım fakat sadece oyun için almıyorum. Uzun yıllardır bilgisayar parçalarıyla alakalı olmadığımdan diğer markalara da güvenim olmadığı için onları tercih etmedim. Aldığımda bilgisayar parçaların başına gelecek herhangi bir sorunda kalitesiz servislerle uğraşmak istemem diye de bu markaları tercih etmiş olabilirim.
Nesi berbat anlamadım. Gerçi uzun zamandır ilgili değilim ama berbatta değildir abartmamak gerekir
Frisby kasa neden pekiMarkalardan dolayı kaynaklanan pahalılığın olmasının farkındayım fakat sadece oyun için almıyorum. Uzun yıllardır bilgisayar parçalarıyla alakalı olmadığımdan diğer markalara da güvenim olmadığı için onları tercih etmedim. Aldığımda bilgisayar parçaların başına gelecek herhangi bir sorunda kalitesiz servislerle uğraşmak istemem diye de bu markaları tercih etmiş olabilirim.