R5 3600X ve 2070S sistem toplama

Sistem tamamen toplandığında fotoğraf atar mısınız?
Biraz yardım ettiysem ne mutlu bana

Mutlaka atacağım şu an İtopya'dan dolayı sıkıntı yaşıyorum. Her şeyi aldım, bir tek gideyim PSU'yu İtopya'dan alayım dedim yok abi kaç gün oldu tık yok.

Bence o sistem her oyunda 200+ FPS alamaz Full HD'de 280 Hz fazla olmuş

Arkadaşa katılıyorum. Bende alalı 1 ay kadar olacak monitör muazzam kesinlikle tavsiye ederim Samsung'u. Ben indirimden 2.800 TL gibi bir fiyata satın aldım. İlk başlarda 240Hz falan düşündüm lakin abartı olduğuna karar verdim. 60 ile 144Hz arasındaki farkı anlarsın ama diğerleri için zor.

Arkadaşlar 27" olup 1080P ekranlara karşıyım açıkçası. 27" dediğinizde ekran kesinlikle 2K olmalı diye düşünüyorum.

Hangi parçaları aldınız?

PSU. En önemli parçayı resmen bekliyorum şu an. İtopya'dan bir daha alışveriş yapmam. Telefonlara cevap vermek yok, maillere cevap yok. Ben anlamıyorum başka sitelerden satın alma yaptım. İçlerinde yarım saat içerisinde kargoya veren vardı. Allah'tan sadece PSU almışım.
Ek olarak, monitör alırken sadece kaç HZ olduğu, kaç MS olduğu veya kaç Inc olduğuna bakmıyorum. Göz koruyucu ne özellikler var. vb gibi benim için önemli kriterler var.

Kısacası gün içinde 3 saatten fazla kullanacağım gözümü yormasın diyorsunuz yani

Bizim dediğimiz monitör 2k 144 hz 27 inch kavisli hdr600 zaten?

Monitör olarak VG24VQ aldım arkadaşlar. F/P gözüküyordu bütçeyi de biraz zorlamıştım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…