K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.161 17 Ocak 2020 #1 Ben yeni bir sistem topladım lakin iyi mi toplamışım kötü mü etmişim sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Parçalarım: Anakart: MSI B450 Tomahawk MAX İşlemci; R5 3600X RAM: 3000MHz 2x8 16 GB Corsair Vengeance Disk: 240GB SSD Kasa: Aerecol One Eclipse PSU: 600W SilverStone 80+Plus Ekran kartı eksik bir tek, onu da RX 590 alacağım. Sistemim konusunda ne düşünüyorsunuz? Parçalar nasıl, uyumlu mu? Merak ediyorum yorumlarınızı. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2020
Ben yeni bir sistem topladım lakin iyi mi toplamışım kötü mü etmişim sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Parçalarım: Anakart: MSI B450 Tomahawk MAX İşlemci; R5 3600X RAM: 3000MHz 2x8 16 GB Corsair Vengeance Disk: 240GB SSD Kasa: Aerecol One Eclipse PSU: 600W SilverStone 80+Plus Ekran kartı eksik bir tek, onu da RX 590 alacağım. Sistemim konusunda ne düşünüyorsunuz? Parçalar nasıl, uyumlu mu? Merak ediyorum yorumlarınızı.
KS KS K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.161 17 Ocak 2020 #11 curiousoftech dedi: Dönüştürücü kullanabilirsin. Lakin 4G versiyonunu almanı önermem. Günümüz oyunları 5GB üstüne çıkmaya başladı. Onun dışında rekabetçi oyunlar (CS:GO, Apex v.s) oynuyorsan 144Hz monitör şart sana . Genişletmek için tıkla... Yapma be dönüştürücü işi sıkıntı kesin çalışacak diye bir şey yokmuş onda DVI veya VGA olan bir kart bulamazmıyız.
curiousoftech dedi: Dönüştürücü kullanabilirsin. Lakin 4G versiyonunu almanı önermem. Günümüz oyunları 5GB üstüne çıkmaya başladı. Onun dışında rekabetçi oyunlar (CS:GO, Apex v.s) oynuyorsan 144Hz monitör şart sana . Genişletmek için tıkla... Yapma be dönüştürücü işi sıkıntı kesin çalışacak diye bir şey yokmuş onda DVI veya VGA olan bir kart bulamazmıyız.