R5 3600X ve Gigabyte B450M H ile BIOS güncelleme nasıl yapılır?

R6 çok rahat oynanır fakat bunun Ryzen 5 1600 hali olsa çok iyi olurdu.

Peki sizin 4000 TL niz olsaydı siz nasıl bir PC toplardınız.
1595536624360.png

Peki bu nasıl olur arkadaşlar. Sonrasında bir 8 gb ram takviyesi daha yapabilirim.

Peki GameGaraj'a güvenebilir miyim?

GameGaraj için birçok arkadaş konu açmış genel olarak güvenilir olduğu yazılmış.
Senin yerinde olsam hazır sistem almayı düşünüyor olsam o fiyat aralığında 300 TL fazla verip bunu alırdım biraz daha uzun ömürlü olur bu makine.
birde arkadaşın dediği gibi piyasada ne 1600 ne 2600 bırakmamışlar bir kaç yerde kutusuz olanları var.

GameGaraj için birçok arkadaş konu açmış genel olarak güvenilir olduğu yazılmış.
Senin yerinde olsam hazır sistem almayı düşünüyor olsam o fiyat aralığında 300 TL fazla verip bunu alırdım biraz daha uzun ömürlü olur bu makine.
Bir de arkadaşın dediği gibi piyasada ne 1600 ne 2600 bırakmamışlar birkaç yerde kutusuz olanları var.

Teşekkürler peki bana F/P ucuz bir monitör önerir misiniz?

Ben buraya birkaç monitör bırakayım ama tercih senin monitör olayında bence gidip görmek lazım bir Vatan Bilgisayar'a falan git monitörleri kendi gözünle de bir gör

.
.

27" istiyorsan şöyle bir şey var 27" 6 ms ama çok olumlu yorumları var.
.

Curved istiyorsan şöyle bir şey.

Kendim kullanıyorum memnunum.

Şey 5 ms biraz fazladeğil mi?
Ben buraya birkaç monitör bırakayım ama tercih senin monitör olayında bence gidip görmek lazım bir Vatan Bilgisayar'a falan git monitörleri kendi gözünle de bir gör.

.
.

27" istiyorsan şöyle bir şey var 27" 6 ms ama çok olumlu yorumları var.
.

Curved istiyorsan şöyle bir şey.

Teşekkürler <3.
.

.

.

.

.

Bunlar nasıl peki ben bir de bu sisteme ilerleyen zamanlarda ekran kartı alacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı