R5 3600X ve Gigabyte B450M H ile BIOS güncelleme nasıl yapılır?

AMD Ryzen 5 3600X APU sistem toplayacağım. Anakart olarak Gigabyte B450M H modelini tercih etmeyi düşünüyorum fakat yorumları okurken BIOS Update'den bahsediyorlar. Ben nasıl BIOS Update yapabilirim?

5 Ms çok Pro bir oyuncu değilsen sana aşırı fark hissettirmez.
Burada parça olarak yazmışsın montajı ben yaparım diyorsan ben sana parça linkleri atayım senin bu parçalar 2869 TL tutuyor. Burada SSD veya HDD göremedim elinde olduğunu varsayıyorum.
İşlemci 1198 TL.
.
Kasa + PSU 622 TL üzerindeki PSU senin yazdığın PSU'dan daha kaliteli.
.
Ya da bu olabilir 559 TL.
.
Senin yazdığın anakart tamam.
RAM'leri bu olabilir. 579 TL.
.
Benim yazdığım parçalarda 2897 tutuyor kalan parayla daha önce yazdığım gibi ekranları mağazalarda falan görerek 1000 TL'lik bir ekran alırsan seni elin bollaşıp ekran kartı alana kadar rahat rahat götürür.

Teşekürler.

Bir de notebooklara baktım aslında notebook için biraz daha yükselebilirim çünkü üni kazanınca kasalı benim pek işime yaramaz. Monster'in Abra A5 15.8'ini düşündüm fikrinizi almak istedim.

Monster kullanmadım ama Monster'ların olayında seveni de var sevmeyeni de ama olumlu yorumları daha ağır basıyor. Abra düşünüyorsan Abra'ların arasında bence bu olur.
Notebook alırken desktop gibi düşünme vereceğin daha fazla para aldığın makineyı extradan daha uzun süre kullanmanı sağlıyor. CPU ve GPU değişmediği için notebooklarda alırken daha yüksek işlemci ve ekran kartlarına yönelmen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…