R5 3600X ve RTX 2070S sistem parçalarının uyumluluğu

İyi fiyat o zaman hayırlı olsun.

Açıkçası benim önerim Asus anakart ile ROG Strix'in tüm güzelliklerinden yararlanmak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hem ekosistem hem WiFi bulunuyor:

RAM olarak 3200 MHz CL16 daha mantıklı geliyor:

Alternatif M.2 SSD:

Sıvı soğutma almak isterseniz PF240 çok güzel uyar REV200 ile

İyi fiyat o zaman hayırlı olsun.

Açıkçası benim önerim Asus anakart ile ROG Strix'in tüm güzelliklerinden yararlanmak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hem ekosistem hem WiFi bulunuyor:

RAM olarak 3200 MHz CL16 daha mantıklı geliyor:

Alternatif M.2 SSD:

Sıvı soğutma almak isterseniz PF240 çok güzel uyar REV200 ile

İki adet sorum olacak :)
1-Benim eklediğim bileşenlerde herhangi bir uyum sorunu var mı ?
2-Anakart'ı da rog strix alırsam ne gibi artıları olacak , ses kartının vs. tomahawk'dan geride kalır yanı var mı ?

Son düzenleme:
1- Uyum sıkıntısı yok.
2- Ekosistem en basiti ve ses kartı konusunda geri kalır yanı yok zaten benzer segment anakartlar.

Sharkoon Rev 200 içerisinde ve ARGB olan tüm ürünleri tek yerden ve uyumlu kontrol etmek için ekosistem kurmak önemli.

İleride klavye-mouse gibi ışıklı ürünler aldığınız zaman ROG yazılımı üzerinden uyumlu çalışıyor.

Son düzenleme:
@Sylveon
PSU'yu önceki konumda siz önermiştiniz ancak biraz stok sorunu var gibi duruyor ve teknobiyotikten almayı pek istemiyorum , önerebileceğiniz aynı kalitede başka bir güç kaynağı var mıdır ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı