HasanKK
Femtopat
Arkadaşlar ,
Yakın zamanda tüm bileşenlerini aşağıda belirttiğim bilgisayar topladım ağırlıkla gtav, battlefield5, pubg gibi oyunları oynuyorum teknik olarak tecrübeli bilgisi olan arkadaşlar uyum ve başka türlü konularda tavsiyelerini hatalı gördüğü bileşenleri yada şurada şunu kullansaydın gibi yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler.
Ayrıca kit halinde Ram 4 tane kullandım
Kasa içerisinde gelen 3 tane argb fanların 1 tanesini egsoz kısmına kalan iki tanesini kasanın üst kısmına monte ettim egsozda üstünde gelen siyah fanı tamamen kasadan çıkardım cooler masterin tek parça bütün halde aldığım 3*120 mm fanları kasanın önüne monte ettim.
Eski bilgisayarımdan çıkardıgım yaklaşık 10 yıllık 250 gb lik harddiskide ekledım fotoğraf müzik gibi dosyaları bu harddıskte bırıktırıyorum.
www.incehesap.com
www.incehesap.com
www.incehesap.com
www.incehesap.com
www.incehesap.com
www.incehesap.com
www.incehesap.com
www.incehesap.com
www.incehesap.com
www.incehesap.com
Yakın zamanda tüm bileşenlerini aşağıda belirttiğim bilgisayar topladım ağırlıkla gtav, battlefield5, pubg gibi oyunları oynuyorum teknik olarak tecrübeli bilgisi olan arkadaşlar uyum ve başka türlü konularda tavsiyelerini hatalı gördüğü bileşenleri yada şurada şunu kullansaydın gibi yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler.
Ayrıca kit halinde Ram 4 tane kullandım
Kasa içerisinde gelen 3 tane argb fanların 1 tanesini egsoz kısmına kalan iki tanesini kasanın üst kısmına monte ettim egsozda üstünde gelen siyah fanı tamamen kasadan çıkardım cooler masterin tek parça bütün halde aldığım 3*120 mm fanları kasanın önüne monte ettim.
Eski bilgisayarımdan çıkardıgım yaklaşık 10 yıllık 250 gb lik harddiskide ekledım fotoğraf müzik gibi dosyaları bu harddıskte bırıktırıyorum.

ASUS Dual-RX5500XT-O8G-Evo AMD Radeon RX 5500 XT 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

AMD Ryzen 5 3600X 3.80GHz 35MB Soket AM4 Wraith Spire Fanlı İşlemci - incehesap.com

ASUS Tuf Gaming X570-Plus AMD X570 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com

ASUS TUF Gaming GT301 Adreslenebilir RGB Fanlı Temperli Cam USB 3.1 ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com

Corsair CV650 CP-9020211-EU 650W 80+ Power Supply - incehesap.com

Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500GB 1700/1600MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD - incehesap.com

Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M1E3200C16 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com

Cooler Master MasterFan SF360R MFX-B2D3-18NPA-R1 3x120mm ARGB Kasa Fan Kiti - incehesap.com

MSI Optix G27C4 27” 1ms 165Hz Adaptive Sync Anti-Flicker VA LED Full HD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com

Rampage SN-R9 Mikrofonlu Siyah-Kırmızı Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com

Son düzenleme: