sizin sisteminiz de güzel güle güle kullanın ancak ben o ekran kartını karşılayamam3700X-B550-RTX 2080 Super:
Amd Ryzen 7 3700x 3.60/4.40ghz 36mb Vga Yok Am4 Işlemci 65w - Fiyatı, Yorumları
Amd Ryzen 7 3700x 3.60/4.40ghz 36mb Vga Yok Am4 Işlemci 65w yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com G Skill G.skill Ripjawsv 16gb (2X8GB) 3200mhz Ddr4 Soğutuculu Cl16 F4-3200c16d-16gvkb Siyah Pc Ram Fiyatı, Yorumları - Trendyol
G Skill G.skill Ripjawsv 16gb (2X8GB) 3200mhz Ddr4 Soğutuculu Cl16 F4-3200c16d-16gvkb Siyah Pc Ram yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Gigabyte GeForce RTX 2080 Super Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 2080 Super Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Adata XPG SX8200 Pro 512GB M.2 PCIe 3500-2300MB/s SSD Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Adata Ssd Sx8200 512gb M.2 Pcıe Asx8200pnp-512gt-c yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) Fiyatı
WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (Display+HDMI) 2K QHD Fiyatı
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (Display+HDMI) 2K QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Cooler Master Mk-110-kkmf1-tu Mk110 Mekanik Hisli Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cooler Master Mk-110-kkmf1-tu Mk110 Mekanik Hisli Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Benim sistemim değil 16.000 TL bütçe için size önerim.ben o ekran kartını karşılayamam
gerçekten tam da 16.000 tl olmuş sistemde gerçekten iyi ve kafamı karıştırdığını söyleyebilirim bu sistemi değerlendiricem fakat ben monitör hariç bütün parçaları varandan almak istiyorum ona göre bi hesaplıcamBenim sistemim değil 16.000 TL bütçe için size önerim.
Bütçe daha düşükse farklı şekilde yardımcı olabilirim.
neden vatan dersen dediğim gibi ilk defa sistem topluyorum , kafam rahat olsun istiyorum , arıza vs olduğu zaman vatanı arkama almak istiyorum , şimdi ekran kartına baktım da senin verdiğin site ile arada 2.000 küsür fark var bu sistem total de 20.000 geçer vatan da sanırımgerçekten tam da 16.000 tl olmuş sistemde gerçekten iyi ve kafamı karıştırdığını söyleyebilirim bu sistemi değerlendiricem fakat ben monitör hariç bütün parçaları varandan almak istiyorum ona göre bi hesaplıcam
kazıkçı ama ordan alıyorum evetVatandan? Umarım kazıkçı Vatan demek istememişsinizdir.
hocam şimdi "umarım kazıkçı vatan demek istememişsindir" diyince bi kıllandım , akakçe.com cimri.com gibi sitelerden fiyat karşılaştırması yaptım , arada 600 gibi bi fark çıktı , sizi ve diğer insanları bilmem ama , ben sistem toplamaktan pek anlamam ama araştırmayı iyi yaparım , 600 lira için , tek tek bütün parçaları çeşitli sitelerden toplamayı o tedirginliği çekmeyi gözüm yemedi açıkçası ama bu sitemi topladıktan sonra yükseltme yapacağımda mutlaka bi fiyat araştırması yapıp öyle alacağıma emin olabilirsin , şuan için acemiyim biraz o sebeple vatandan alıyorumVatandan? Umarım kazıkçı Vatan demek istememişsinizdir.
Sinerji gibi sitelerden alsanız en azından? Montajlı bir şekilde gelir sistem.
Kazıkçı ama oradan alıyorum evet.
Hocam şimdi "umarım kazıkçı Vatan demek istememişsindir" deyince bir kıllandım, akakçe.com cimri.com gibi sitelerden fiyat karşılaştırması yaptım, arada 600 gibi bir fark çıktı, sizi ve diğer insanları bilmem ama, ben sistem toplamaktan pek anlamam ama araştırmayı iyi yaparım, 600 lira için, tek tek bütün parçaları çeşitli sitelerden toplamayı o tedirginliği çekmeyi gözüm yemedi açıkçası ama bu sitemi topladıktan sonra yükseltme yapacağımda mutlaka bir fiyat araştırması yapıp öyle alacağıma emin olabilirsin, şu an için acemiyim biraz o sebeple Vatan'dan alıyorum.