R5 3600X vs R7 3700X

MSI RX 570 kullanan arkadaşımda bile bu sorun oldu Sapphire zaten baştan sorunlu bir firma.

Bu sadece Sapphire'in değil genel olarak tüm üreticilerin yaptığı bir hata. Ama bu işin başını Sapphire çekiyor.

O zaman AMD fan boyluğu yapmanıza gerek yoktu.

Fanboyluk?
Daha ne olduğunu bilmediğiniz bir sorunu bahane göstererek NVIDIA alın diyen ben değilim. 5000 serisinde WattMan mi kaldı. Bilen ya da yaşayan biri olsanız laf etmeyeceğim ama onu da bilmiyorsunuz. Yani sırf NVIDIA önermek için bahane. Sonra fanboy ben oluyorum. Size 2 saat ne olduğunu açıkladım sorunun bilgilendirmek için ama fanboy benim. Sadece gülüyorum...

Yaşayan biri değilim ama forumda bir çok örneği var hergün nerdeyse 2-3 defa Wattman , siyah ekran sorunuyla ilgili açılan konular var ve siz amd yi savunuyorsunuz benim bilmediğim hakkında bu nedir fanboyluk değilmidir hatta dilerseniz forumda gördüğüm bir isyanı atayım size ?

O konulardan kaç tanesini okudunuz acaba. Gerçekten ekran kartından kaynaklı kaç tane WattMan hatasıyla karşılaştınız? Yani bir sürü konu goruyorum diyorsunuz. Hangi birine yardım ettiniz. Hadi onları geç Driver'ler ile alakalı diyorsunuz. Okusanız bilirdiniz Driver'lerden kaynaklı WattMan sorunu kalmadığını neyse. Kaç tanesi RX 5000 serisi kullanıyordu? Yani 0 bilgi ama hala konuşuyorsunuz.

En iyi bu şekilde açıklanır sanırım. Ben daha iyi açıklayamam.

Son düzenleme:
Ekran kartından vermeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…