R5 3600XT RX 5600 XT sistem nasıldır?

Ne oldu 5600X'e 3500 TL mi olacak? Eğer öyleyse beklesin derim.
Ryzen 7 3700X'in çoklu çekirdekte daha iyi olacağını düşünüyorum. Hatta benim bildiklerime göre şöyle bir artı eksi sıralaması yapayım.

3700X'in artıları:
Wraith Prism soğutucu (3700X'e OC yapılmayacaksa gayet yeterli).
8/16 olması.
Çoklu çekirdek performansının daha iyi olması.
Büyük ihtimalle daha ucuz olacak olması.

5600X'in artıları:
Tekli çekirdekte çok iyi olması.
Yeni olması.

Eğer arkadaş bekleyebilirse beklesin tabii ki ama bekleyemem diyor.

Dediğim gibi, 500 GB'ın size yetmeyeceğini düşünüyorsanız 1 TB HDD alabilirsiniz.

Parçalar geldiğinde ve bilgisayarı kurduğunuzda lütfen görüşlerinizi belirtin.
Hocam şu şekilde bir karara varıp parçaları tek tek sipariş geçtim elime ulaşıp sistemi kurduğumda görüşlerimi belirtirim size

Sizce doğru bir seçim yaptım mı hocam ne dersiniz?

Ben boşuna mı önerdim o kadar parçayı?

İşlemci çok pahalı. Monitör çok pahalı. O işlemciye daha iyi bir anakart olabilirdi.

12000 liraya çok pahalı olmuş. Yani benim önerdiğim sistem 12 bin küsürdü ve içinde 2070S vardı.

Neyse, hayırlı olsun.

Ben boşuna mı önerdim o kadar parçayı?

İşlemci çok pahalı. Monitör çok pahalı. O işlemciye daha iyi bir anakart olabilirdi.

12000 liraya çok pahalı olmuş. Yani benim önerdiğim sistem 12 bin küsürdü ve içinde 2070S vardı.

Neyse, hayırlı olsun.
önerdiğiniz parçaları listeme aldım 2 aya kadar kuzenime de diziyoruz sistem orda kullanmayı düşünüyorum. böylece sistemler arasındaki farkları birinci elden görmüşte oluruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı