R5 4500 işlemciyi R5 3600 ile değiştirmek

Yunus Emrys

Femtopat
Katılım
30 Mart 2023
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Anakart
ASUS PRIME B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 VG
Herkese merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi sistemimdeki AMD Ryzen 5 4500 işlemciyi AMD Ryzen 5 3600 ile değiştirmek istiyorum. Önbellek farkı sebebiyle Valorant, CS:GO tarzı oyunlarda FPS artışı sağlayacağını düşünüyorum bu değişikliğin fakat öncesinde dikkat etmem gereken bir şeyler var mı onu öğrenmek istedim. BIOS güncellemesi yapmam gerektiğini söyleyenler oldu, daha düşük bir modele geçtiğim için yine de gerek olur mu mesela onu merak ediyorum. Kendim asla anlamıyorum montaj ve güncelleme konularından, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Peki 5600'e yöneldiğim takdirde yapmam gereken olası BIOS güncellemesine nereden ulaşabileceğime dair bir yardımınız dokunabilir mi acaba? ASUS'un sayfasında "PRIME B450M-K II - Destek" kısmına girdim ve birçok sürücüyle karşılaştım, yalnız tam olarak hangisine odaklanmam gerektiğini bilemedim :')
 
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Peki 5600'e yöneldiğim takdirde yapmam gereken olası BIOS güncellemesine nereden ulaşabileceğime dair bir yardımınız dokunabilir mi acaba? ASUS'un sayfasında "Prime B450M-K II - destek" kısmına girdim ve birçok sürücüyle karşılaştım, yalnız tam olarak hangisine odaklanmam gerektiğini bilemedim:')

Beta olmayan son BIOS Update'i yapabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı