Çözüldü R5 4600G - RX 6500 XT sistemde mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sfxlopez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ortalama yarım saat ile bir saat arasında bu hata meydana geliyor, sorunu bir türlü bulamadım; istenilen her şeyi indirdim yaptım, bileşenleri tek tek çıkartıp kontrol ettim fakat sonuca ulaşamadım, bu sıkıntıdan nasıl kurtulabilirim?

GPU: Ryzen 5 4600G.
CPU: RX 6500 XT.
RAM: 2x8GB
Anakart: ASUS A520M-K.

Çözüm
@sfxlopez hocam yazıya göre iyi haber bozuk dosya bulmuş şüphelendiğim gibi ve tamir etmiş. Hocam bu sefer de DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth yapalım yönetici olarak çalıştırarak komut istemini. Sonra bir daha sfc /scannow yapalım ve bilgisayarı yeniden başlatalım.
Son düzenleme:
@sfxlopez hocam sfc /scannow yapalım CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp. Bozuk sistem dosyası olabilir. RAM testi yaptık sıkıntı çıkmadı, sürücü güncelledik işe yaramadı, hatalar da hala bunlara işaret ediyor. sfc /scannow işe yaramazsa BIOS güncellemeyi deneyelim.

@sfxlopez hocam sfc /scannow yapalım CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp. Bozuk sistem dosyası olabilir. RAM testi yaptık sıkıntı çıkmadı, sürücü güncelledik işe yaramadı, hatalar da hala bunlara işaret ediyor. sfc /scannow işe yaramazsa BIOS güncellemeyi deneyelim.

Tamam hocam, sanırım SFC /scannow yapmıştım ama tekrar yapacağım, BIOS en son bilgisayarı ilk aldığımda yani 1,5 yıl önce güncellemiştim.

Windows resource protection found corrupt files and successfully repaired them.
For Online repairs, details are included in the cbs log file located at.
windir\Logs\CBS\CBS.log. for example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. for offline.
Repairs, details are included in the log file provided by the /offlogfıle flag.
Bu sonucu aldım hocam.

@sfxlopez hocam yazıya göre iyi haber bozuk dosya bulmuş şüphelendiğim gibi ve tamir etmiş. Hocam bu sefer de DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth yapalım yönetici olarak çalıştırarak komut istemini. Sonra bir daha sfc /scannow yapalım ve bilgisayarı yeniden başlatalım.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı