R5 4600H ve GTX 1650 Ti laptop düşük performans değerleri

İşletim sistemi
Windows 10

Maytal

Centipat
Simdi benim ASUS TUF var sistem gereksinimleri: AMD Ryzen 5 4600H with Radeon Graphics, GTX 1650 Ti, RAM 8 GB.

Minecraft'da cok iyi FPS almam lazim ama 150 200 arasi aliyorum diger oyunlarda sorun yok, normalde bunun 2 katini falan almam lazim.
Quickcpu yükledim onu denedim yine olmadi. İslemcinin ekran karti var ama onu kullanmiyorum, GTX 1650 Ti kullaniyorum.

Varsa cözümünüz yazarsaniz iyi olur.

Simdi benim ASUS TUF var sistem gereksinimleri: AMD Ryzen 5 4600H with Radeon Graphics, GTX 1650 Ti, RAM 8 GB.

Minecraft'da cok iyi FPS almam lazim ama 150 200 arasi aliyorum diger oyunlarda sorun yok, normalde bunun 2 katini falan almam lazim.
Quickcpu yükledim onu denedim yine olmadi. İslemcinin ekran karti var ama onu kullanmiyorum, GTX 1650 Ti kullaniyorum.

Görüş uzaklığının aynı olduğuna emin misiniz.

Yetiyor ama bundan fazla almasi lazim merakimdan forum açtım gereksizyorumlar gelmezse sevinirim.

O nasil bir şey oluyor anlamadim.

Bu sisteme göre normal degil bu degerler.

Karşılaştırdığınız kişinin minecraftaki görüş uzaklığı ile sizin uzaklığınız aynımı.

Karşılaştırdığınız kişinin minecraftaki görüş uzaklığı ile sizin uzaklığınız aynımı.

Ayarlardan bakabilirsiniz.

Hocam ben İ5 9400 ve GTX1660 sistemde 200 üstü anca alıyorum bence gayet normal değerler.

Ayarlardan bakabilirsiniz.
ayni hem onunla pek bi fark olmuyor adam bi sistemle 700 800 fps aliyorken ben 150 200 garip yani
Hocam ben İ5 9400 ve GTX1660 sistemde 200 üstü anca alıyorum bence gayet normal değerler.
optifine kullaniyormusunuz ?

Çok enteresan bir şey farkettim; Laptop'a monitör bağlayınca performans baya artıyor. Monitör bağlı değilken Valorant pilogonda boş boş dikilirken ortalama FPS 320, Monitör bağlıyken pilogonda boş boş dikilirken ortalama FPS 475. Kısaca bende aldığım laptop'u performansı yüzünden beğenmemiştim. Daha iyi vermesi gerekiyor diyordum ama sorun laptoplar da masaüstünü işlemci tarafından sağlanan ekran kartı ile çalışması sorunuymuş. Harici monitör takınca böyle olmuyor ve işlemci fazladan yorulmuyor, performans artıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı