R5 4650G ile ETS 2'de kaç FPS alıyorsunuz?

Konu da başka yerlere gitti, yok mu koskoca Technopat'ta 4650G sistem kullanıp ETS 2 oynayan?
Hocam resulaiton render kısmını %100 dışında sakın yükseltmeyin eğer yaparsanız oyunun kaplamaları 1080p üzeri çözünürlüğe çıkar ve sistemi yorar saygılar.

Hocam resulaiton render kısmını %100 dışında sakın yükseltmeyin eğer yaparsanız oyunun kaplamaları 1080p üzeri çözünürlüğe çıkar ve sistemi yorar saygılar.
Bir ara az önce bahsettiğim çöp sistemle "Acaba nasıl olacak ya :D?" diyip gülerek 250 yapmıştım. Bilgisayar ana avrat sövdü bana.

Bir ara az önce bahsettiğim çöp sistemle "Acaba nasıl olacak ya :D?" diyip gülerek 250 yapmıştım. Bilgisayar ana avrat sövdü bana.
Hocam rtx 3050 ile ben yapmadım ul@n gider mod kurar %600 yapar orayı ve namusumu geri alırım(!)

Hocam ben ilk yüklediğim gün ölçeklemeyi merak edip %400 e çekmiştim 😃🤣

%100 de ama yine de kasıyor ya, düşürünce de oyun Minecraft oluyor. En azından 720p monitör olsa 720p de oynarım da 1080p montiör de 720P'ye alınca iğrenç oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı