R5 4650G işlemci alınır mı?

fatihh12

Centipat
Daha fazla  
Hocam bunun normal fiyatı 2800 TL zaten. Ben 3-4 haftadır birine alacağımız bilgisayar için bu işlemcinin fiyatlarına bakıyorum. Genel olarak bu fiyatlarda geziyor. Ordaki 4400 sizi yanıltmasın.

Aman aman bir indirim değil kaçırsanız bile 10-20TL farka başka yerlerden alabilirsiniz:
1645669865178.png

1645669889946.png

Normal fiyatına göre daha ucuza satılan AMD R5 4650G işlemci buldum. Alınır mı?
Hocam şahsen ben aldım :) Gigabyte B450M S2H anakart ile görüntü vermiyor yani çalışmıyor.Bunun için anakart güncellemesi lazımdı bende yaptım.Eğer görüntü vermezse alıcaksan yani bios güncellemesi yapman lazım.Şu an tam performansını bilmiyorum,çünkü monitör eksik.Yakın bir zamanda ne kadar iyi performans veriyor değerleri verebilirim.

Son düzenleme:
Hocam şahsen ben aldım :) Gigabyte B450M S2H anakart ile görüntü vermiyor yani çalışmıyor.Bunun için anakart güncellemesi lazımdı bende yaptım.Eğer görüntü vermezse alıcaksan yani bios güncellemesi yapman lazım.Şu an tam performansını bilmiyorum,çünkü monitör eksik.Yakın bir zamanda ne kadar iyi performans veriyor değerleri verebilirim.
Ben de gigabyte B450M S2H almayı düşünüyordum. Almayım mı yani?

Burada az daha uygun, B450m s2h o bütçeye göre güzel anakarttır, aldığınız yere söyleyin Bios güncelleyerek göndersinler. Zaten o fiyatlarda alacağınız bütün B450 anakartlarda bios güncellenmeden görüntü vermeyecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı