R5 4650G işlemci alınır mı?

Hayır sistemi toplamadım daha.
Hocam eski bir amd işlemci takıp onu deneyebilirdiniz fakat hiç bir işlemci olmadığı için bunu yapamazsınız.Sakın anakarta 4650g takarken başlatmayı denemeyin başlar fakat sonra görüntü vermez.Bilgisayarcıya gitmeniz lazımdır.

Hocam eski bir amd işlemci takıp onu deneyebilirdiniz fakat hiç bir işlemci olmadığı için bunu yapamazsınız.Sakın anakarta 4650g takarken başlatmayı denemeyin başlar fakat sonra görüntü vermez.Bilgisayarcıya gitmeniz lazımdır.
Anladım teşekkür ederim. Yani bu işlemciye özel bir durum mu bu?

USB ile BIOS atılıyordu sanırsam.
Hocam yanlışınız var.Görüntü vermiyor işlemciyi anakarta takarken bu yüzden yapamazsınız.Ben şahsen aldım anakartı felan birine güncellettirdim.
Anladım teşekkür ederim. Yani bu işlemciye özel bir durum mu bu?
Hocam yani şimdi bu işlemci normalde çalışmıyor fakat güncelleme ile çalışıyor.Normalde görüntü vermiyor gidip 4650G görüntü vermiyor diye bakabilirsiniz. Bu şekilde hocam mesela yani güncellemeniz şart ve bir bios güncellemesi var diye bu işlemciden vazgeçmeyin tanıdığınız bir bilgisayarcıya verin. Çözüldü: 4650G sistem görüntü vermiyor

Hocam yanlışınız var. Görüntü vermiyor işlemciyi anakarta takarken bu yüzden yapamazsınız. Ben şahsen aldım anakartı falan birine güncellettirdim.

Bazı yerlerde USB ile atılır falan diyorlardı ancak işlemci ile ilgili yazı okumamıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı