R5 4650G işlemci alınır mı?

Fiyat çok uygun kaçırma bence. 5600g ile arasında %5-10 fark var sadece.

Hocam bunun normal fiyatı 2800 TL zaten. Ben 3-4 haftadır birine alacağımız bilgisayar için bu işlemcinin fiyatlarına bakıyorum. Genel olarak bu fiyatlarda geziyor. Ordaki 4400 sizi yanıltmasın.

Bu işlemciyi bir iş arkadaşıma aldım. 1 yıldır kullanıyor. Her gün teşekkür ede ede bir hal oldu. Çok iyi bir f/p işlemci.

Hocam şahsen ben aldım Gigabyte B450M S2H anakart ile görüntü vermiyor yani çalışmıyor.Bunun için anakart güncellemesi lazımdı bende yaptım.Eğer görüntü vermezse alıcaksan yani bios güncellemesi yapman lazım.Şu an tam performansını bilmiyorum,çünkü monitör eksik.Yakın bir zamanda ne kadar iyi performans veriyor değerleri verebilirim.

Son düzenleme:
Ben de gigabyte B450M S2H almayı düşünüyordum. Almayım mı yani?

Burada az daha uygun, B450m s2h o bütçeye göre güzel anakarttır, aldığınız yere söyleyin Bios güncelleyerek göndersinler. Zaten o fiyatlarda alacağınız bütün B450 anakartlarda bios güncellenmeden görüntü vermeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…