R5 4650G RX 6500 XT ikilisi nasıl olur?

Şu an APU sistemde RDR2 en Low'da 900pde 30FPS oynadım yani hedefim fazla yüksek değil biraz da olsa dokular kaliteli dursun koskoca arthur 3 pikseldi bir de GoW oynarım gerisi Back 4 Blood gibi CS:GO Valorant gibi rekabetci şeyler.
Mis gibi oynarsınız hocam. 1080p'de oynarsınız.
Ben de 1650 ile oynuyorum. Oynanıyor yani ayarı lowe indirince. Verdiğiniz para zaten 3500 civarı olacaktır. Ne kadar zarar edebilirsiniz ki? Bütçeniz olsaydı da keşke 6600'e çıkabilseydiniz ama yoksa da sorun değil bence.

Fakat mutlaka pci 4 olsun anakartınız, yoksa ciddi performans kaybı olur.

Mis gibi oynarsınız hocam. 1080P'de oynarsınız.
Ben de 1650 ile oynuyorum. Oynanıyor yani ayarı Low'e indirince. Verdiğiniz para zaten 3500 civarı olacaktır. Ne kadar zarar edebilirsiniz ki? Bütçeniz olsaydı da keşke 6600'e çıkabilseydiniz ama yoksa da sorun değil bence.

Fakat mutlaka PCI 4 olsun anakartınız, yoksa ciddi performans kaybı olur.

A320M-K maalesef =(
Bazi oyunlarda 1-2FPS bazı oyunlarda 10-15FPS fark ettiriyor.

RDR2'de Ultra-high ayarlarda oynarsınız bu kartla.

Ben test videolarini izledim ama pek inandırıcı gelmedi
Dying Light 2 orta yuksek ayarlarda 60
Forza 5 orta yüksek ayarlar 60.
GoW da ayni şekilde ya videolar yalan ya da FSR mucizesi.

RX6600'l çok da mining yapılmıyordu ki ikinci elde 3.7K'ya RX 6600 XT bile bulursun.

Hocam cok fazla kişi böyle dedi elden deneme şansım olursa onu alırım onunda biraz darboğazı olacak birkaç ay idare edip R5 5500 alırım belki alamazsam 6500XT ile devam maalesef kart 6 GB olsa bu konuyu hiç acmazdim bile.

Hocam cok fazla kişi böyle dedi elden deneme şansım olursa onu alırım onunda biraz darboğazı olacak birkaç ay idare edip R5 5500 alırım belki alamazsam 6500XT ile devam maalesef kart 6 GB olsa bu konuyu hiç acmazdim bile.

Param Güvende ile alabilirseniz deneme şansınız olur hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı