R5 5 7500F Sistem KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Gumli05

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1s-go-RhYZy3DzYEoTlc__2cZwWKM1EPd/view?usp=sharing
RAM
XPG Lancer 16GB 5200MHz cl38 ddr5
SSD veya HDD modeli
Patriot P300 512 GB Seagate Barracuda 3.5 7200 1tb
Ekran kartı
MSI Ventus RTX 4060
Anakart
MSI Pro A620M-E
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F
Merhaba dostlar, iyi akşamlar herkese bugün bilgisayarımda internette gezerken birden uygulamalar dondu ve bilgisayar mavi ekran verdi. Mavi ekranda verilen hata kodu başlıkta yazıyor ve minidump dosyasını eke bırakıyorum. Bu hatayı aldıktan sonra bilgisayarımı yeniden başlattım ve HDD bilgisayar tarafından okunmadı. Aygıt Yöneticisi'nde bilinmeyen cihaz yazıyor. Sorun yüksek ihtimalle diskle alakalı ancak tam olarak ne oldugunu bilmiyorum. Umarım ciddi bir sorun yoktur, daha bilgisayarı yeni aldım özelliklerini de koyayım aşağıya belki ihtiyacınız olur. Son olarak bu olaylar olduğu sırada indirme yapıyordum hard diske.

CPU: Ryzen 5 7500F.
Anakart: MSI Pro A620M-E.
GPU: MSI Ventus RTX 4060.
RAM: XPG Lancer16 GB DDR5.
SSD: Patriot P300 512 GB.
HDD: Seagate Barracuda 3.5 7200 RPM1 TB.
PSU: FSP 650watt 80+.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunların artık koruma programları var Easy Anti-Cheat, Vanguard gibi. Bunlar çakışmış ve mavi ekran almışsın, problem yok yani.

Anladım hocam sağ olun HDD için kabloları kontrol edeceğim yarın, belki yeni konu açarım elinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…