R5 5300U ile CS2 FPS'i düşük

Yusufsamet

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 ASUS
İntel 12.nesil 12700 i7
Asus motherboard
1000GB SSD
---------------------------------------------------------------------------------------
Bilgisayar özellikleri:
Laptop: Lenovo.
Ekran kart: AMD Radeon Vega 8 Graphics (500 MB)
İşlemci: AMD Ryzen 5 5300U with Radeon Vega Mobile Graphics GFX.
SSD: 237GB.
RAM: 4

----------------------------------------------------------------------------------------
Laptopum eskiden CS:GO'da düşük ve 4:3 (truestrech) bayağı uygun FPS alıyordu. Şimdi CS2 5 gün önce yükledim ama bayağı performans düşüşü var. Normalde ana bilgisayarım çok güçlü ama köye laptopla oynamak için getirdim.
Öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç FPS alıyorsun şu an? Önceden kaç FPS alıyordun?

30-40 önceden ateş edince 3FPS düşüp düzeliyordu ChatGPT'den aldığım kodları aldım ama gene 60FPS değil gerekirse ekran görüntüsü ve video atarım.

RAM çift kanal değilse normal ki zaten 4 GB RAM ile bu laptopta düzgün oyun bile oynamak zor.

Aslında RAM'i yükseltip hem normal kullanım hem de oyunları az da olsa açabilecek potansiyele getirebilirim.

30-40 önceden ateş edince 3FPS düşüp düzeliyordu ChatGPT'den aldığım kodları aldım ama gene 60FPS değil gerekirse ekran görüntüsü ve video atarım.
Hocam o özellikler ile 60 FPS almanız imkansız CS2'de. Belki CS GO'da alabilirsiniz ama şu an imkansız. Ben Ryzen 5 5500U işlemci 16 GB RAM ile zar zor 60 FPS alıyordum, arada drop giriyordu.

Hocam o özellikler ile 60 FPS almanız imkansız CS2'de. Belki CS:GO'da alabilirsiniz ama şu an imkansız. Ben Ryzen 5 5500U işlemci 16 GB RAM ile zar zor 60 FPS alıyordum, arada drop giriyordu.

Anladım o zaman sadece 30FPS rahat oynarak idare ederim herkesede teşekkürler fikirler için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı