R5 5500 1660 Super sistem reset atıyor

furuko66

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yazacağım şeyleri dikkatinizi vererek okumanızı rica ediyorum. Ben 6-7 ay önce PC topladım 1 ay önce PSU bozuldu PC resetleniyordu. Yenisini aldım aldıktan 1 hafta sonra bir daha PC resetlenmeye başladı. OCCT'de Power testine sokunca direkt resetleniyordu. Bilgisayarcıya götürdüm Windows 11'de sıkıntı var, Windows 10 yapacağım dedi yaptı. PC 2-3 gün onda kaldı. Ben dedi testlerini her şeyin yaptım sorun yok dedi bende eve getirince Windows 10 temiz kurulum yaptığından ilk OCCT'yi indirip denedim sorun yoktu PC kapanmıyordu ve bugün aynı sorun yine başladı yine resetleniyor. Adam da Windows 10 yükleme bahanesiyle 150 TL'mi çöpe attırdı. Aradım adamı elimde senin PC'ye yetecek PSU yok dedi. Sorun nerededir sizce? Bakıp geçmeyin yardımcı olmaya çalışın.

PSU 550W.
Ryzen 5 5500.
GTX 1660 Super.

Ekran kartı sıcaklığı nedir? PSU markası nedir? İşlemci sıcaklıkları oyunlarda nedir. Genelde problem ekran kartı sıcaklığı olur. Oyunlardaki sıcaklık değerlerini yazın. Yüksekse termal macun kurumuş, yenilenmesi gerekiyor. Kapanma durumu son bulacaktır. Sıcaklık değeri normalse sorun PSU' dan kaynaklanır.

Niye OCCT testi yapıyorsun oyun oynarken sıkıntı çıkarıyor mu bir de PSU 550W olması önemli değil markası önemli.
Msi mag

Ekran kartı sıcaklığı nedir? PSU markası nedir? İşlemci sıcaklıkları oyunlarda nedir. Genelde problem ekran kartı sıcaklığı olur. Oyunlardaki sıcaklık değerlerini yazın. Yüksekse termal macun kurumuş, yenilenmesi gerekiyor. Kapanma durumu son bulacaktır. Sıcaklık değeri normalse sorun PSU' dan kaynaklanır.
Sıcaklık değerleri normal termal macunlar yeni psu msi mag

Technopat Haberler

Geri
Yukarı