R5 5500 6700 XT setup 29.000 TL eder mi?

Etmez o fiyata 6800XT'ye zorlanır.
Edit: Sarıyormuşsunuz ve içine her şey dahilmiş. O fiyata peynir ekmek gibi gider ama ben olsam direksiyon setini ayrı satardım. Sistemi de 25k fiyata koyardım.

Kanka direksiyon ederi 6-7 arası 23'e falan koysam sistemi aynı hesaba denk geliyor.

Sistem ve monitör o kadar etmez.
Ne kadar eder

Direksiyon da Logitech hocam, az buz bir şey değil 5-6k arasına hızlı alıcı bulur.

Direksiyonun fiyatlarini bilmedigimden ona bir şey diyemem ama Excalibur monitor, degeri az. 6700XT, 5500 18k sifir. Hatta 5600 o. Excalibur da 4K sifir, zaten alinmaz.

Direksiyon icin alan adami bilemem ama sistemi saf bakarsak 29k yazik olur, Excalibur monitor; ayagi kotu, Allah korusun duser kirilir falan.

Kanka direksiyon ederi 6-7 arası 23'e falan koysam sistemi aynı hesaba denk geliyor.

Ne kadar eder.

Alıcı nakit alacağı için mantıklı gelmez gider sıfırını taksitle alır sıfır fiyatlarına yakın satman imkansız monitöre 3000 de kasaya 14 falan. Her malın da alıcısı olduğunu unutma belki istediğin fiyata satılır :)

Alıcı nakit alacağı için mantıklı gelmez gider sıfırını taksitle alır sıfır fiyatlarına yakın satman imkansız monitöre 3000 de kasaya 14 falan. Her malın da alıcısı olduğunu unutma belki istediğin fiyata satılır :)
G27 sıfırı yok hocam. Piyasası 6k civarı
Kasanın sıfırı 18k
Monitör de 4.5k diyelim sıfır fiyatlarına.
İkinci elde de toplam 25k ya rahat gider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı