R5 5500 92 dereceyi görüyor

em1nnww

Picopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar, sistem RTX 2060 AMD Ryzen 5 5500 bir önceki işlemci yandığı için R5 5500 işlemci aldım daha bugün test yapayım dedim boşta iken 35-40 testi başlattığımda 92 görüyor. Termal macun temizlik vs hepsini bugün taktırdım işlemciyi de dahil.

Son düzenleyen: Moderatör:
b450 auros elite anakartını kullanıyorum occt programı ile test ettim stock fan takılı cpu 92 cpu+ram 58 derece oyunlarda kaç oluyor daha bakmadım

Genel havalandırma iyi değil galiba, OCCT ve stok soğutucu ile normal gibi ama bir montajı kontrol etmekte fayda var.

Genel havalandırma iyi değil galiba, OCCT ve stok soğutucu ile normal gibi ama bir montajı kontrol etmekte fayda var.
3 adet önde arkada da 1 adet fan var nasıl bir şey yapabilirim kule fan vs eklenirmi

Anormal değer, soğutucunun doğru takıldığına emin misiniz? Ayrıca hangi termal macunu kullandınız?

Tanıdık bir ustam var ona çektirdim termal macunu

Kullandığı termal macunun kalitesi de etkiler, hangi macunu sürdüğünü gidip sorun derim aksi takdirde bu işlemcinin bu kadar ısınması imkansız.

Hiç sormadım beyaz bir macundu

Kullandığı termal macunun kalitesi de etkiler, hangi macunu sürdüğünü gidip sorun derim aksi takdirde bu işlemcinin bu kadar ısınması imkansız.

Bu arada Valorant'ta arkada da AMD Ryzen Master uygulaması açıp baktım 450-500 FPS arası veriyor oynarken Alt+Tab yapıp işlemci ısısına baktım 58 derece idi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı