Rewolf Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 140 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5500 RTX 3060 MSI A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #1 Merhaba, işlemcim Ryzen 5 5500 işlemci boştayken %100 kullanımda çalışıyor. Microsoft Edge, Google gibi programlar açık oluyor. Görev Yöneticisi'nden onları kapatığımda, düzeliyor sizce sorun nedir?
Merhaba, işlemcim Ryzen 5 5500 işlemci boştayken %100 kullanımda çalışıyor. Microsoft Edge, Google gibi programlar açık oluyor. Görev Yöneticisi'nden onları kapatığımda, düzeliyor sizce sorun nedir?
Çözüm GFYT 23 Nisan 2024 Kaspersky ile tam tarama yap, virüs gibi gözüküyor. Zamanında başıma gelmişti, Chrome adı altında saklamıştı kendisini
Kaspersky ile tam tarama yap, virüs gibi gözüküyor. Zamanında başıma gelmişti, Chrome adı altında saklamıştı kendisini
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.105 Makaleler 1 Çözümler 577 23 Nisan 2024 #2 Kaspersky ile tam tarama yap, virüs gibi gözüküyor. Zamanında başıma gelmişti, Chrome adı altında saklamıştı kendisini Artı 0 Eksi Çözüm
Kaspersky ile tam tarama yap, virüs gibi gözüküyor. Zamanında başıma gelmişti, Chrome adı altında saklamıştı kendisini
KS KS Rewolf Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 140 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5500 RTX 3060 MSI A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #3 GFYT dedi: Kaspersky ile tam tarama yap, virüs gibi gözüküyor. Zamanında başıma gelmişti, Chrome adı altında saklamıştı kendisini Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü ile tam tarama yaptım sorun çözüldü teşekkürler Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Kaspersky ile tam tarama yap, virüs gibi gözüküyor. Zamanında başıma gelmişti, Chrome adı altında saklamıştı kendisini Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü ile tam tarama yaptım sorun çözüldü teşekkürler
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 23 Nisan 2024 #4 Rewolf dedi: Deneme sürümü ile tam tarama yaptım sorun çözüldü teşekkürler Genişletmek için tıkla... Sorun neymiş hocam? Artı 0 Eksi
Rewolf dedi: Deneme sürümü ile tam tarama yaptım sorun çözüldü teşekkürler Genişletmek için tıkla... Sorun neymiş hocam?
KS KS Rewolf Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 140 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5500 RTX 3060 MSI A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #5 fatihylmzz dedi: Sorun neymiş hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam virüs çıktı bilgisayarda onu temizledim sorun çözüldü Artı 0 Eksi
fatihylmzz dedi: Sorun neymiş hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam virüs çıktı bilgisayarda onu temizledim sorun çözüldü
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 24 Nisan 2024 #6 Rewolf dedi: Hocam virüs çıktı bilgisayarda onu temizledim sorun çözüldü Genişletmek için tıkla... Süper hocam sevindim. Artı 0 Eksi
Rewolf dedi: Hocam virüs çıktı bilgisayarda onu temizledim sorun çözüldü Genişletmek için tıkla... Süper hocam sevindim.