Çözüldü R5 5500 GTX 1650 500W PSU mavi ekranın sebebi PSU olabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MustafaSJ

Decapat
Daha fazla  

Nereden baksan 17-18 bin TL gidiyor oraya o kadar çıkamam.

400W'tan dolayı mavi ekran veriyor olabilir mi yani sorun benim GTX 1650'de olmayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızı başka bilgisayarda deneme şansınız varsa bir deneyin. Hatanın kaynağı PSU'nuz olabilir.

Maalesef öyle bir şansım yok ancak bilgisayarcı bana şunu söyledi GT930 gibi bir ekran kartıyla test etmiş mavi ekran vermemiş benimkini koyunca vermiş sorun ekran kartında dedi.

Maalesef öyle bir şansım yok ancak bilgisayarcı bana şunu söyledi GT930 gibi bir ekran kartıyla test etmiş mavi ekran vermemiş benimkini koyunca vermiş sorun ekran kartında dedi.

Belki PSU'un GT 930'u besleyebilmiştir fakat 1650'yi besleyememiştir. Sadece 1 test ile böyle bir çıkarıma varmak mantıksız bir hareket. FurMark, 3rdmark, OCCT testleri gibi testlere sokmuş mu? VRAM'lerini bakmış mı?

Bilmiyorum ancak bu testleri ben yapabilir miyim?

Bir de ben birkaç ay önce PSU testi yapmıştım ve hata almıştım bilgisayarcıya söyledim ancak pek önemsemedi.

Bilmiyorum ancak bu testleri ben yapabilir miyim?

Elbette, FurMark'ta en az 10dk boyunca yük altında çalıştır. Sonra OCCT programı ile VRAM testini yap.

Bir de ben birkaç ay önce PSU testi yapmıştım ve hata almıştım bilgisayarcıya söyledim ancak pek önemsemedi.

Belki o bilgisayarcı arkadaş tecrübesizdir. Olabilir böyle şeyler.

Elbette, FurMark'ta en az 10dk boyunca yük altında çalıştır. Sonra OCCT programı ile VRAM testini yap.

Yapıyorum şu an testleri.

FurMark testinde herhangi bir sorun çıkmadı.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2025-07-11 213144.png
    3 MB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…