R5 5500 GTX1650 sistem alınır mı?

SzrrEnes

Hectopat

Böyle bir sistem nasıl olur fikirlerinizi söyleyebilir misiniz? Eksikleri veya olması gereken başka bir şey varsa söyleyebilir misiniz bir sorun çıkartır mı?

Çok güzel sistem bütçenizi öğrenebilirsem tavsiyede bulunanilirim şahsen benim fikrim olarak f.p bir sistem yalnız soğutucu eklememişsiniz işlemciniz sıvı soğutucu gerektirecek bir işlemci değil güzel 3 fanlı bir kule tipi soğutucu alıp bütçenizi daha yararlı kullanabilirsiniz iyi akşamlar

Pahalı değil mi biraz? 20bin lira civarına 4060 lı sistem toplayabiliyoruz diye biliyorum ama değişmiş olabilir tabi
maalesef 20 bin tl ye inanılmaz zor 4060 lı bir sistem için 27 bin tl en az bütçenizin olması gerekiyor

20k.
ssd si inanılmaz düşük soğutucu çok eski ve yetersiz ekran kartı ddr5 destekleyen bir kart yalnız anakart ise ddr4 anakartın mhz değeri karta darboğaz yaptıracak şekilde çok düşük fakat tercih edip ilerde yükselte bilir veya parça değişimi yapabilir güzel bir sistem yalnız bu ürünün ekran kartı bulk model

SSD'si inanılmaz düşük soğutucu çok eski ve yetersiz ekran kartı DDR5 destekleyen bir kart yalnız anakart ise DDR4 anakartın MHz değeri karta darboğaz yaptıracak şekilde çok düşük fakat tercih edip ileride yükseltebilir veya parça değişimi yapabilir güzel bir sistem yalnız bu ürünün ekran kartı bulk model.

Anakratı B550 yapsa SSD Kingston seçse 22.5 k

Çok güzel sistem bütçenizi öğrenebilirsem tavsiyede bulunanilirim şahsen benim fikrim olarak F. P bir sistem yalnız soğutucu eklememişsiniz işlemciniz sıvı soğutucu gerektirecek bir işlemci değil güzel 3 fanlı bir kule tipi soğutucu alıp bütçenizi daha yararlı kullanabilirsiniz iyi akşamlar.

Maalesef 20 bin TL'ye inanılmaz zor 4060'lı bir sistem için 27 bin TL en az bütçenizin olması gerekiyor.

Teşekkür ederim yorumunuz için bütçe bu sistemin üstüne monitör ve ekipmanlar derken her şeyi 23 bin olarak ayarladım yani sisteme verebileceğim ortalama fiyat bu attığım civarlarda. Sizin dediğiniz soğutucuyu attığım siteden ekleyip bana atabilir misiniz tam olarak anlayamadım çünkü.

Sistemi sevdim bende biraz oynanırsa ama arada 3K fiyat farkı var ekipmanları dahil edersem bütçemin üstüne çıkar o yüzden biraz vazgeçtim zaten yaptığım sistemin her türlü işlemi yapacağını düşünüyorum pek bir sıkıntı çıkarmaz gibi.

Sistemi sevdim bende biraz oynanırsa ama arada 3K fiyat farkı var ekipmanları dahil edersem bütçemin üstüne çıkar o yüzden biraz vazgeçtim zaten yaptığım sistemin her türlü işlemi yapacağını düşünüyorum pek bir sıkıntı çıkarmaz gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı