R5 5500 için anakart önerisi

Cabbar40

Hectopat
Merhaba elimde Ryzen 5 5500 işlemci var ikinci el MSI B450M Pro M.2 Max almıştım. Fakat bir türlü görüntü alamadım. BIOS güncellemek gerek sanırım. Boot LED ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyordu. Bugün BIOS güncellemek için Ryzen 5 3600 denedik ve bu sefer de CPU ışığı yandı görüntü vermedi. Tak çalıştır olacak şekilde anakart önerir misiniz?

Ben bunu buldum en uygun önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.(bütçe 3500)

Bütçe problem çıkarmazsa

Bütçem yok maalesef max 3500 çıkabilirim, attığım linkteki gigabyte anakart iş görmez mi
ilk attığınız a520 güzel duruyor ama satıcıyı ilk defa görüyorum. OC filan düşünmüyorum görüntü alayım yeter :)

Bütçem yok maalesef max 3500 çıkabilirim, attığım linkteki gigabyte anakart iş görmez mi
ilk attığınız a520 güzel duruyor ama satıcıyı ilk defa görüyorum. OC filan düşünmüyorum görüntü alayım yeter :)
Dikkat ederseniz Yetkili diye belirtilmiş hocam. Ayrıca attığınız anakart gayet işinizi görür ancak diğer parçaları almadıysanız bütçeniz ne kadar?

İşi ucuza kapatayım dersen:
Bütçenin tamamını kullanayım dersen:

Dikkat ederseniz Yetkili diye belirtilmiş hocam. Ayrıca attığınız anakart gayet işinizi görür ancak diğer parçaları almadıysanız bütçeniz ne kadar?
Şuan tek eksiğim anakart (3500) evdeki ofis bilgisayarını doldurmak istiyorum elimdeki parçalar
MSI MAG A550BN 80PLUS BRONZE
RYZEN 5 5500
TEAM Force TUF 8gb 3200mhz ram
Msi R7 240 ekran kartı
500gb Kingston ssd
Standart boş kasa

Önerileriniz için teşekkürler anakart ryzen 5 5500 tak çalıştır şekilde çalışmalı veya işlemcisiz bios güncelleme desteği olmalı (q flash m flash vs) bulunduğum şehir öyle bir yer ki Bilgisayardan anlayan bir tane dükkan yok

Son düzenleme:
Şu an tek eksiğim anakart (3500) evdeki ofis bilgisayarını doldurmak istiyorum elimdeki parçalar.
MSI MAG A550bn 80Plus Bronze.
Ryzen 5 5500.
Team Force TUF 8 GB 3200MHz RAM.
MSI R7 240 ekran kartı.
500GB Kingston SSD.
Standart boş kasa.

Önerileriniz için teşekkürler anakart Ryzen 5 5500 tak çalıştır şekilde çalışmalı veya işlemcisiz BIOS güncelleme desteği olmalı (Q flash M-Flash vs) bulunduğum şehir öyle bir yer ki bilgisayardan anlayan bir tane dükkan yok.

B550 chipset alırsanız 5500 tak çalıştır gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı